Utveda hamnväg 145

Utveda hamnväg 145

Slutpris

3 225 000 kr


Utveda— Vätö— Norrtälje

Utveda hamnväg 145


Slutpris
3 225 000 kr

Utveda— Vätö— Norrtälje

Vinterbonat fritidshus med det lilla extra

Här på Utveda hamnväg 145 välkomnas du till ett ljust, öppet och stilrent fritidshus i fint skick med fräscha ytskikt, fint ljusinsläpp, härlig atmosfär och braskamin centralt placerad. Här semestrar du på 69 kvadratmeter och får plats med både familj och gäster i husets fyra rum och kök. Gästhuset på hela 40 kvm är vinterbonat med två sovrum, vardagsrum samt toalett.

Här välkomnas du av en stor, välplanerad och funktionell hall. Vidare finns ett stort, modernt och ljust kök och ett rymligt, lättmöblerat och stilrent vardagsrum med mycket dagsljus, fönster åt två håll, generösa sällskapsytor, braskamin och plats för soffa och matgrupp. Huset har tre sovrum och badrum med vattentoalett. Från vardagsrummet kommer man ut till det inglasade uterummet.

Stor altan som ger en fin inramning mellan huvudhus och gäststugan med sol från morgon till kväll och ett stort inglasat uterum. För dig som vill vistas här vintertid finns både en härlig braskamin och en effektiv luft/luftvärmepump som snabbt värmer upp huset. Via bryggorna leds man till den vedeldade bastun med relaxdel. Utanför bastun finns den vedeldade badtunnan.

Mysig trädgårdstomt i soligt söderläge med stora gräsytor för lek och spel. Tomten är i flera etage med många mysiga platser.

I området finns fotbollsplan och det fina badet i insjön, badet i Vätösund och en båthamn där det finns möjlighet till båtplats. Fina promenad- och cykelvägar i området gör att du enkelt når den södra delen av Vätö med ytterligare badplatser, restaurang, mataffär m.m.
Välkommen på visning!


Boarea
69 kvm
Driftkostnad
27 800 kr/år
Tomtarea
2 422 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-03-19

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Utveda hamnväg såldes av oss 2021-03-19. Se alla våra försäljningar i Vätö samt även på Utveda hamnväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.