Utvedavägen 111 / Utveda / Vätö / Norrtälje

Vinterbonat fritidshus med vattentoalett

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
79 kvm
Driftkostnad
18 443 kr/år
Tomtarea
2 295 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-03-05
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Utvedavägen såldes av oss 2020-03-05. Se alla våra försäljningar i Vätö samt även på Utvedavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Utveda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här på Utvedavägen 111 välkomnas du till ett ljust, öppet och stilrent fritidshus i fint skick med fräscha ytskikt, fint ljusinsläpp, härlig atmosfär och braskamin. Här semestrar du på 79 kvadratmeter och får plats med både familj och gäster i husets fyra rum och kök. 

Här välkomnas du av en stor, välplanerad och funktionell hall. Vidare finns ett stort, modernt och ljust kök och ett rymligt, lättmöblerat och stilrent vardagsrum med mycket dagsljus, fönster åt två håll, generösa sällskapsytor, braskamin och plats för soffa och matgrupp. Huset har tre sovrum och badrum med vattentoalett.

Stor altan i söder, delvis under tak, med sol från morgon till kväll och ett stort inglasat uterum. För dig som vill vistas här vintertid finns både en härlig braskamin och en effektiv luft/luftvärmepump som snabbt värmer upp huset.

Plan tomt i soligt söderläge med stora gräsytor för lek och spel, närhet till fotbollsplanen och det fina badet i insjön (ca 500m). Här finns även två uthus om ca 10 kvm vardera. Ungefär 1 km från huset finns även ett bad i Vätösund och en båthamn där det finns möjlighet till båtplats. Fina promenad- och cykelvägar i området gör att du enkelt når den södra delen av Vätö med ytterligare badplatser, restaurang, mataffär m.m.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.