Vätöbergsvägen 138

Vätöbergsvägen 138

Slutpris

4 560 000 kr


Vätöberg— Vätö— Norrtälje

Vätöbergsvägen 138


Slutpris
4 560 000 kr

Vätöberg— Vätö— Norrtälje

Nybyggt, vinterbonat fritidshus

Välkommen till dessa två rejäla, timrade och vinterbonade fritidshus om 98 kvm med nybyggt gästhus om 40 kvm -ett perfekt generationsboende högt beläget på en trädgårdstomt om 2 280 kvm nära bad och båtplats.

Huset som byggts 2002-2007 har öppen planlösning med ett stort vardagsrum mot köket med rejäl matplats i burspråk mot söder. Här finns ett stort badrum med kakel & klinkers, dusch, handfat, toalett och bastu för fyra personer. Huset bjuder också på två till tre sovrum, viss sjöglimt samt stor, solig altan i söder och väster.

Den högt belägna tomten har ett fritt och soligt läge, lättskötta planteringar med vackra syrener och en stor rhododendron. Stora altandäck i söder och väster fångar solen från morgon till kväll. På tomten finns ett nybyggt gästhus om 40 kvm med två sovrum, vardagsrum med trinettkök, badrum och sovloft. Här finns också ett uthus/förråd om 15 kvm.

Från tomten når man enkelt bad och båthamnen 200 m bort där båtplats hör till huset. Ca 4 km till SL-buss 638 samt åretruntöppen mataffär.

Budgivning startar 2021-05-02


Boarea
98 kvm
Driftkostnad
16 821 kr/år
Tomtarea
2 280 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-05-05

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Vätöbergsvägen såldes av oss 2021-05-05. Se alla våra försäljningar i Vätö samt även på Vätöbergsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.