Brännuddsvägen 3

Brännuddsvägen 3

Slutpris

4 025 000 kr


Vaxholm

Brännuddsvägen 3


Slutpris
4 025 000 kr

Vaxholm

Magiskt läge på Brännuddsvägen!

Denna varsamt renoverade lägenhet med tre rum och kök är belägen på första parkett med fantastisk utsikt över Oxdjupet och Solöfjärden. En ljus interiör med fiskbensparkett skapar en välkomnande känsla i hela lägenheten. Men det är sjöutsikten från fönstren som gör denna bostad till en drömplats att bo på.
Man kan också njuta av den vackra naturen omkring genom de stora fönstren som öppnar upp hemmet mot omgivningen. Dessutom har lägenheten en hög standard med ett effektivt kök och badrum.

BRF Oskar Fredriksborg är en familjär bostadsrättsförening med tillgång till gemensam uteplats med grill, sandlåda och studsmatta.
Lägenheten är en perfekt kombination av bekvämt boende och närheten till kommunikationer med goda pendlings förbindelser till Stockholms city.
Denna bostad måste upplevas på plats! Boka in en visning idag och se vilken livsstil som väntar dig!


Boarea
92 kvm
Avgift
8 425 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2024-05-29

Mäklarhuset Vaxholm

Denna lägenhet på Brännuddsvägen såldes av oss 2024-05-29. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Brännuddsvägen.

Boka värdering

Sandra Rosenblom

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.