Egnahemsvägen 6

Egnahemsvägen 6

Slutpris

5 100 000 kr


Vaxholm

Egnahemsvägen 6


Slutpris
5 100 000 kr

Vaxholm

Skärgårdsdröm med sekelskiftescharm och brygga på idylliska Ramsö!

Välkommen till detta fantastiska fritidshus på Ramsö, en kombination av sekelskiftescharm och bekvämligheter. Här möts du av trägolv, vackert bevarad pärlspont, en stämningsfull vedspis och en elegant kakelugn som kan sprida värme och trivsel. De spröjsade fönstren, tapeterna och de målade detaljerna ger ett varmt och harmoniskt intryck. Den klassiska glasverandan är perfekt för att njuta av dagens alla måltider med utsikt över den natursköna omgivningen och vattnet som glittrar mellan träden.

På tomten finner du även ett modernt gästhus som är fullt utrustat med pentry, sovrum, sovloft och dusch/tc. Här kan gästerna bo bekvämt och njuta av lugnet. För extra övernattningsmöjligheter finns en friggebod med egen altan, vilket ger många sängplatser för både familj och vänner. Den plana, soliga tomten är idealisk för lek och avkoppling, med gott om utrymme för både barn och vuxna att njuta av utomhusaktiviteter.

Detta är ett unikt tillfälle att förvärva ett fritidshus som kombinerar tidlös charm med moderna bekvämligheter i en rofylld miljö. Missa inte chansen att skapa oförglömliga sommarminnen på underbara Ramsö!

När det kommer till rekreation och vattenliv är läget oslagbart. En kort promenad från huset har du bryggan. Här finns plats för flera båtar och sittgrupp. Vill du bada kan du göra det dels från bryggan, vid Strömmen, den lilla sandstranden på udden eller vid badberget. Den lilla sandstranden är idealisk för de mindre barnen och vid badberget kan du njuta av ett kvällsdopp i sommarkvällens sista solstrålar. Ca 500 m från huset finns också en fotbollsplan som används flitigt av barnen på ön. Det finns en gemensam festplats där traditionellt midsommmarfirande anordnas och på ön finns även en sommarpub.

För de som inte har egen båt är det lätt att ta sig till och från fastigheten med Vaxholmsbolagets tjänster som trafikerar året runt. Även SL:s pendelbåt trafikerar ön och du kan pendla in till Stockholm på ca 1 timme.

Ramsö är en pärla, perfekt belägen mellan Rindö och Tynningö. Med ingen biltrafik på ön är det en fridfull miljö där ni kan njuta av naturen och lugnet.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visning!


Boarea/biarea
90/3 kvm
Driftkostnad
36 381 kr/år
Tomtarea
3 639 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-06-20

Mäklarhuset Vaxholm

Denna villa på Egnahemsvägen såldes av oss 2024-06-20. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Egnahemsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.