Karl Martins Väg 8 / Petersberg / Vaxholm

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea
60 kvm
Avgift
3 623 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2015-01-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karl Martins Väg såldes av oss 2015-01-21. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Karl Martins Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Petersberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Att leva, att bo med sjöutsikt, badrocksavstånd till Vaxholmsfjärden och promenadavstånd till båtklubb med gästplatser. Välkommen till Karl Martins väg 8 en stilfullt renoverad bostadsrätt om 2rok med inglasad balkong i söderläge och fransk balkong mot grönskande natur. Här bor man med närhet till centrala Vaxholm, sjön och promenadstråk uti det gröna.

Smidig kommunikation till stan med buss 670 via Roslags Näsby, Mörby centrum, Danderyds sjukhus, Universitetet och Tekniska högskolan. För soliga dagar kan man även ta promenad ner till Vaxholmsbåtarna som tar kurs in mot stan eller lägre ut i skärgården.

Ett boende på Karl Martins väg erbjuder också närhet till Bogesundslandet. Frilufsområde, fantastisk bär och svampplockning. Vid Bogesunds slott finns ridhus och en trevlig golfbana. I närheten finns även ishall.

Intill området ligger även fridfulla Eriksö med elljusspår, kajakuthyrning och trevliga badmöjligheter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.