Kullasundsvägen 1

Kullasundsvägen 1

Slutpris

2 800 000 kr


Kullasund— Vaxholm

Kullasundsvägen 1


Slutpris
2 800 000 kr

Kullasund— Vaxholm

Sjönära bostad med studiokänsla och badrocksavstånd till badbrygga!

Välkommen till denna unika och sjönära bostad med studiokänsla och stor uteplats med närhet till allt vad Vaxholm har att erbjuda! Här bor du med badrocksavstånd till badbrygga för underbara morgon -och kvällsdopp, båtklubb finns också endast ett par minuter från bostaden samt närhet till vackra grönskande strövområde med både camping, äventyrspark och kanotklubb, bra kommunikationer till Stockholm samt närhet till allt i vår vackra skärgård.

Skärgårdsidyllen Vaxholm med sitt centrum på Vaxön är idag en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. (Läs gärna mer under rubriken ”området” där mer utförlig beskrivning finns om Eriksö.) Vacker natur, pittoresk småstadsidyll, möjlighet till bad och båtliv och goda kommunikationer till Stockholms innerstad är några av anledningarna till att så många vill bo i Vaxholm. Det finns gott om restauranger mysiga caféer och butiker. Njut av båtlivet med småbåtshamnen och Vaxholmsbåtarna som tar dig ut i skärgården eller in till Stockholm.

Varmt välkommen till denna unika och sjönära bostad med studiokänsla och badrocksavstånd till badbrygga!

Tveka inte att ta kontakt med mig om du har några frågor eller funderingar!
Varma hälsningar,
Reg. Fastighetsmäklare Wictoria Nilsson tel 0739-85 27 72


Boarea
ca 84 kvm
Avgift
4 403 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2022-08-31

Mäklarhuset Vaxholm

Denna lägenhet på Kullasundsvägen såldes av oss 2022-08-31. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Kullasundsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.