Polcirkelvägen 9

Polcirkelvägen 9

Slutpris

1 765 000 kr


Vega— Haninge

Polcirkelvägen 9


Slutpris
1 765 000 kr

Vega— Haninge

Flytta till Vegastaden! Perfekt planerad 1:a med separat sovdel - Stor & grön egen terrass!

Vegastaden: denna snyggt planerade stadsdel i Haninge som nu verkligen har börjat fyllas med mycket liv blir alltmer en pulserande och mycket attraktiv plats att bo på nu när det så smått börjar bli klart. Endast ett par minuters gångväg från bussarna och pendeltågsstationen säljer vi nu en nyproducerad 1:a som i praktiken används som en yteffektiv 1,5:a.

Snygga materialval och bra klass på inredningen, öppen & social planlösning mellan kök/vardagsrum, rejält badrum med allt man kan önska sig och sist men inte minst: en stor terrass med plats för både utegrupp och vilstol. Stor klädkammare som idag nyttjas som en sovalkov. Utanför lägenheten och balkongen ligger föreningens charmiga innegård som beskrevs av arkitekten så här: ”Stockholms kurragömma-vänligaste innergård” och ”Himalayabjörk, silveroxel och prydnadskörsbär – även växtligheten har valts med stor omsorg. ”.

Närheten till Vega station, där både bussarna som trafikerar Haninge och övriga söderort samt pendeltåget mot Stockholm central finns, gör att kommunikationerna får anses utmärkta. Vid Vegastadens hjärta finns också idag bl a välsorterad ICA, sushi, pizza, bageri och andra restauranger och butiker.

Välkommen till Polcirkelvägen 9 och denna perfekta rymliga 1:a!


Boarea
38 kvm
Avgift
2 971 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-06-15

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna lägenhet på Polcirkelvägen såldes av oss 2024-06-15. Se alla våra försäljningar i Vega samt även på Polcirkelvägen.

Boka värdering

Fredrik Notini

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.