Yxlökroken 12 / Yxlan / Norrtälje

Yxlökroken - fritidshus med högt läge på insynsskyddad tomt

Slutpris
1 420 000 kr
Boarea
63 kvm
Driftkostnad
14 100 kr/år
Totalareal
3 148 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-08-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Yxlökroken såldes av oss 2019-08-08. Se alla våra försäljningar i Yxlan samt även på Yxlökroken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Yxlökroken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fridtishus med högt och insynsskyddat läge på stor tomt. Hus med öppen planlösning av vardagsrum och kök samt tre sovrum. Insynsskyddat altandäck med sol större delen av dagen.

Tomten ligger högt och har gräsmattor som lämpar sig väl för spel och lek. I övrigt har tomten en del berg i dagen samt är naturtomt. Gästhus med fyra bäddplatser samt ytterligare ett förråd med utedass. Vi gästhuset finns även en utedusch.

Till fastigheten finns även en båtplats vid havet ca 300 m .

Ett härligt fritidsboende i en lugn miljö med närhet till havet.

Yxlö ligger mitt på Yxlan med närhet till fantastisk skärgård. Vaxholmsbolaget trafikerar Yxlövik någon kilometer från fastigheten. Till Yxlö går buss 632 flera gånger dagligen. Gatukök och mindre livsmedelsaffär finns i Köpmanholm, välsorterad livsmedelsaffär på Blidö. Furusund har Värdshus och bensinmack (både bil och båt).

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration