Yxlökroken 12 / Yxlan / Norrtälje

Yxlökroken - fritidshus med högt läge på insynsskyddad tomt

Slutpris
1 420 000 kr
Boarea
63 kvm
Driftkostnad
14 100 kr/år
Tomtarea
3 148 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-08-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Yxlökroken såldes av oss 2019-08-08. Se alla våra försäljningar i Yxlan samt även på Yxlökroken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Yxlökroken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fridtishus med högt och insynsskyddat läge på stor tomt. Hus med öppen planlösning av vardagsrum och kök samt tre sovrum. Insynsskyddat altandäck med sol större delen av dagen.

Tomten ligger högt och har gräsmattor som lämpar sig väl för spel och lek. I övrigt har tomten en del berg i dagen samt är naturtomt. Gästhus med fyra bäddplatser samt ytterligare ett förråd med utedass. Vi gästhuset finns även en utedusch.

Till fastigheten finns även en båtplats vid havet ca 300 m .

Ett härligt fritidsboende i en lugn miljö med närhet till havet.

Yxlö ligger mitt på Yxlan med närhet till fantastisk skärgård. Vaxholmsbolaget trafikerar Yxlövik någon kilometer från fastigheten. Till Yxlö går buss 632 flera gånger dagligen. Gatukök och mindre livsmedelsaffär finns i Köpmanholm, välsorterad livsmedelsaffär på Blidö. Furusund har Värdshus och bensinmack (både bil och båt).

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Yxlan

I sydöstra delen av Roslagen finner du en ö vid namn Yxlan. Den avlånga ön är ca 15 km lång och som bredast ca 2 km. Furusund och Blidö är grannöar till denna fina plats i Roslagens skärgård. Yxlan har en egen skola som tar in elever i årskurserna F-6.

Furusund

En kort resa med bilfärja tar dig över till Furusund. Där finns en fin gästhamn där man kan lägga till om man tar sig dit med egen båt. På Furusund finns shopping av olika livsmedel och dagligvaror samt ett stort plantage. Furusunds Värdshus är ett populärt resmål med hög standard. Här erbjuds hotell, konferens, jacuzzi, bastuflotte, fin restaurang, musik mm.

Blidö

På östra sidan av Yxlan ligger Blidö som man tar sig till via en kort bilfärja. Yxlan och Blidö har sedan länge varit ett attraktivt landställe på grund av den fina naturen som erbjuds på öarna. Blidö House Archipelago är ett hyreshus som finns tillgängligt för uthyrning, det finns även ett vandrarhem på västra delen av ön. På Blidö finns kiosker och en mysig hamnkrog att besöka samt annat smått och gott.

Natur

Yxlan är en avlång ö och vattnet är därmed alltid inom gångavstånd oavsett vart på ön du än befinner dig. Härliga skogar ger Yxlan en bra karaktär och bidrar till en riktig mysfaktor på ön. Naturen och badmöjligheterna uppskattas av både boende på ön och djuren. På nordöstra delen av Yxlan finns en badstrand där man kan spedndera en varm sommardag.

Kommunikation

På Yxlan finns det bussmöjligheter att ta sig genom den avlånga ön samt att åka genom Blidö ner till Glyxnäs. Bussen tar färjorna över till andra sidan. Vill man åka in till fastlandet finns även möjligheter för det, bussar går från Yxlan till Norrtälje.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.