Hällbygatan 34 C

Hällbygatan 34 C

Slutpris

3 000 000 kr


Norra Luthagen— Uppsala

Hällbygatan 34 C


Slutpris
3 000 000 kr

Norra Luthagen— Uppsala

Smart 3:a med uthyrningsdel!

Välkomna till denna fina 3:a med uthyrningsdel och balkong i fint solläge och utsikt över föreningens stora innergård. Denna lägenhet är perfekt för den som idag har behov av en 2:a men på sikt behöver en 3:a, eller tvärtom. Utmärkt för den som vill göra ett tryggt köp och ha möjlighet att kunna hyra ut ett rum i händelse av sämre tider, istället för att behöva flytta, eller redan från början bara har behov av en 2:a men väljer att köpa denna 3:a för att kunna hyra ut ett rum och därigenom kraftigt reducera den månatliga boendekostnaden.

Lägenheten har två separata ingångar från trapphuset. Idag är 2:an och 1:an helt separerade men möjlighet finns att öppna upp en dörr mellan de två bostäderna i hallen. Köket är totalrenoverat och smakfullt inrett med vita köksluckor, genomgående svarta detaljer, laminatbänkskiva och klassiskt vitt fasat kakel ovan. Vardagsrummet har plats för såväl soffa som matgrupp och från detta rum nås balkongen som ligger mot den lugna innergården. Sovrummet har gott om förvaring i skjutdörrsgarderober. Det helkaklade badrummet är inrett med dusch och hallen har tillförts en smart förvaringsdel med matchande svarta detaljer. Uthyrningsdelen har hall, wc med handfat och ett rum med ett praktiskt pentry. Fönstren är utbytta till isolerglas och ytterdörrarna är utbytta till säkerhetsdörrar.

I närheten ligger Stabbyskogen med elljusspår och fina grillplatser. Närmaste livsmedelsbutik är ICA Stabby som ligger vid Mimmi Ekholms plats ca 175 m bort och har öppet 7-23 alla dagar i veckan, intill ligger flera serveringar, apotek och gym. Nelins stormarknad ligger ca 600 m promenadväg bort. Busshållsplats till city ligger på gatan nedanför lägenheten. Med bil är det någon enstaka minuts avstånd till Bärbyleden för att sedan snabbt kunna nå E4:an eller 55:an.


Boarea
76 kvm
Avgift
4 325 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-06-09

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Hällbygatan såldes av oss 2023-06-09. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Hällbygatan.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.