Furugatan 5 / Enköping

Välkommen till St:Ilian, Furugatan 5.

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea/biarea
93/91 kvm
Driftkostnad
31 055 kr/år
Såld
2019-10-16
Bostaden är såld!

Denna villa på Furugatan såldes av oss 2019-10-16. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på Furugatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Furugatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett fantastiskt bra läge i Enköping med närhet till centrum. Lungt på en lite stickgatan nästan helt utan trafik. Vid första anblicken en mindre villa på 93 kvm, men med en hel källare som används som boutrymme. Så här bor ni på hela 184 kvm. Det mesta är renoverat de senaste åren, så det är bara att flytta in. Härliga utomhusutrymmen med en jättelik altan mott allmänning och ett fristående garage som kan värmas upp med husets värmesystem. Välkomna på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.