Yachtvägen 31 / Bredsandsterrassen / Enköping

Modernt & stilrent nära Mälaren!

Slutpris
6 050 000 kr
Boarea
200 kvm
Driftkostnad
44 300 kr/år
Tomtarea
1 798 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2017-05-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Yachtvägen såldes av oss 2017-05-26. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på Yachtvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bredsandsterrassen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Modern, stilren och elegant 2-plansvilla med plats för den stora familjen. Härliga umgängesytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till de stora uteplatserna runt huset. De stora dörr- och fönsterpartierna i kombination med högt i tak ger huset fin karaktär och rymd. Hela 7 rum och kök, varav 5 sovrum. Helkaklade badrum på varje plan, varav badrummet på entréplan har både bastu, dusch och bubbelbadkar. Modern teknik med både fiber indragen samt inbyggt ljudsystem i flertal rum. Fristående varmgarage med förrådsdel samt carport. Lek/gäststuga på baksidan som vetter mot naturen. Friköpt tomt om 1 798 kvm med granne åt endast ett håll. Mycket välskött och trivsam trädgård med fina uteplatser runt om huset, lättskötta rabatter med perenner och dekorsten, gräsmatteytor samt ett lyxigt trädgård/frukt/bär-land. Ett hus att trivas i! Det exklusiva bostadsområdet Bredsandsterrassen är relativt nybyggt och ligger endast några hundra meter från Mälaren med långgrund sandstrand och flertal båtklubbar i närområdet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration