Litslena Fiskvik 14

Litslena Fiskvik 14


Grillby— Enköping

Litslena Fiskvik 14Grillby— Enköping

Mindre gård med flera större städer inom 1 timme.

Naturskönt belägen liten gård om ca 3,9 hektar varav ca 1,9 hektar som ägs och 1,6 ha som arrenderas från kommunen (möjlighet finns att ta över arrende). Här bor man med drygt 10 minuters bilfärd från Enköping och ca 50-60 minuter från Stockholm och Uppsala. Gården har en fin arrondering med boningshus, gäststugor, ekonomibyggnader och stall samlat. Gården är omgiven av hagmark och har en belyst ridbana om ca 20*40 m. Fastigheten lämpar sig för djurhållning samt egen företagsverksamhet. Boningshuset är en 1 1/2 plansvilla från sekelskiftet. Villan fördelar sig på 6 rum och kök med flera charmiga detaljer såsom vedspis, kakelugn och matsal. Trots sin ålder har huset moderniserats varsamt och anpassats efter vårt moderna leverne. Det finns ett stort poolområde för härliga sommardagar. I anslutning finns ett stort uterum som man nyttja för fest eller kanske kursverksamhet. En bit från boningshuset finns ett bra gästhus/personalbostad som enkelt kan hyras ut. Det fördelar sig på hall, kök, vardagsrum, badrum och sovloft. Det finns även en isolerad friggebod som fungerar som gästrum.
Gårdslängan innehåller både en rymlig, isolerad verkstad ca 60 kvm samt ett stall med fyra boxar och sadelkammare. Hundgård, hönshus och en stor uppfart med rum för flera maskiner och bilar. Här kan man kombinera djur och motorintresse.
Med indraget fiber kan man enkelt arbeta från gården utan att bekymra sig om dålig internetuppkoppling. Här kan man förverkliga drömmen om livet på landet men ändå med närheten till allt vad staden erbjuder.

Välkommen till en gård som erbjuder allt och lite till!


Boarea/biarea
105/49 kvm
Driftkostnad
78 007 kr/år
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2024-02-22

Mäklarhuset Enköping

Denna villa på Litslena Fiskvik såldes av oss 2024-02-22. Se alla våra försäljningar i Grillby samt även på Litslena Fiskvik.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad