Olle åkares väg 2

Olle åkares väg 2

Slutpris

3 795 000 kr


Storvreta— Uppsala

Olle åkares väg 2


Slutpris
3 795 000 kr

Storvreta— Uppsala

Välkommen till Villa Solnedal - Storvretas bästa läge med nära till allt!

Välkommen till Villa Solnedal!

Detta mysiga 30-talshus har ett fantastiskt läge där du kan njuta av solen från morgon till kväll.
Huset som är byggt 1937 av mannen som gav namnet till gatan, "Olle Åkare" har en underbar parkliknande trädgård med mängder av blommande träd och buskar utspridda över hela sommarsäsongen. Här finns även äppelträd, körsbärsträd, svarta- & röda vinbär, krusbär, aroniabuskar och rabarber.

Planlösningen erbjuder genomgående ljust inredda rum med entré i rymlig hall med gott om förvaring, ett vardagsrum med vitmålade originalgolv och utgång till terrass. Det vitmålade köket har full maskinell utrustning och vidare finner du två sovrum med förvaring i garderober. Källaren är i dagsläget separerad från övervåningen vilket möjliggör för egen verksamhet eller uthyrning. I källaren finns kontor/verkstad samt förråd, tvättstuga och matkällare. Vill man ha ett större hus kan man naturligtvis sätta in en trappa och göra om den nuvarande bottenvåningen till boyta.

Till huset hör även ett tillbyggt garage med smörjgrop.
Om man önskar så finns möjlighet att uppföra attefallshus en meter från tomtgräns mellan Olle åkares väg 2 och Vattgårdsvägen 24.

Huset ligger centralt i Storvreta med gångavstånd till det mesta Storvreta har att erbjuda. Här har du tillgång till all service du kan tänka dig som skolor, dagis, bibliotek, mataffärer, frisör, gym, vårdcentral, apotek och tandläkare. Området erbjuder mängder av grönområden med både pulkabackar och lekplatser, skyddade från trafik.
Storvreta angränsar till stora natur- och fritidsområdet Storskogen, med många ströv- och vandringsleder. Aktivt föreningsliv och idrottsplats med upplysta motionsspår med fina möjligheter till längdskidåkning vintertid. Det finns goda kommunikationsmöjligheter med Upptåget som är i Uppsala på ca 8 min, flera bussar samt nära till E4:ans påfart för den bilburne. Optimalt pendlingsläge både mot Stockholm och Gävle.

Detta är en kommande försäljning, vid frågor kontakta ansvarig mäklare.


Boarea/biarea
63/63 kvm
Driftkostnad
40 441 kr/år
Tomtarea
990 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-06-30

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Olle åkares väg såldes av oss 2021-06-30. Se alla våra försäljningar i Storvreta samt även på Olle åkares väg.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Jenny Olofsson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.