Regnmolnsvägen 6 F

Regnmolnsvägen 6 F

Slutpris

2 215 000 kr


Fullerö Hage— Storvreta— Uppsala

Regnmolnsvägen 6 F


Slutpris
2 215 000 kr

Fullerö Hage— Storvreta— Uppsala

Välkomnande och välskött 4:a med balkong i härligt sydvästläge!

Tillfälle att förvärva denna välskötta och trivsamma 4:a med gavelläge i BoKlok Saturnus!

Välplanerad och yteffektiv 4:a om ca 81 kvm som erbjuder entré in i rymlig hall med klädkammare. Tre sovrum varav ett större med två dubbelgarderober samt ett sovrum med praktisk skjutdörr. Två av sovrummen har härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck.
Vidare finns ett praktiskt kök med matplats i öppen lösning med vardagsrummet. Den öppna planlösningen inbjuder till social samvaro - här finns det gott om plats för middagsgästerna!
Köket har flera vägg-/bänkskåp som ger bra förvaringsmöjligheter, gott om arbetsytor och integrerad diskmaskin installerad. Från köket/vardagsrummet nås den rymliga och möblerbara balkongen med trivsamt läge mot trafikfri innergård.
Badrummet är väl tilltaget och inrett med kaklade väggar samt våtrumsmatta. Här finns Wc, handfat med kommod, väggskåp och duschplats med vikdörrar i glas samt tvättmaskin. Det är förberett för torktumlare för den som önskar installera en.
Bostadsrätten har genomgående stora fönster och högt i tak som tillsammans med den öppna planlösningen ger en härlig samt välkomnande känsla av ljus och rymd.

Ett externt förråd om ca 5,5 kvm finns i nära anslutning till bostaden och en parkeringsplats med elplint för 184 kr/månad ingår. Den gemensamma innergården med b l a stationär grillplats, sandlåda och gräsmattor samt pallkragar finns att disponera för föreningens medlemmar.

I Fullerö Hage växer just nu ett nytt bostadsområde med blandad bebyggelse fram med förskola och bensinstation med närbutik. Här bor du med naturen runt knuten med närhet till Storvreta samhälle där bl a matbutiker, skola åk F-9 och tågstation finns. UL:s regionbuss nr 110 och 115 tar er till Uppsala Centralstation med avgång var 30:e minut under vardagar. Den bilburne pendlaren tar sig smidigt vidare norr-/söderut via påfarten till E4:an i närheten av bostaden.

På grund av den rådande situationen med Covid-19, erbjuder vi bokade visningar i mindre grupp eller enskild, för att minska risken för smittspridning.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
81 kvm
Avgift
4 560 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-11-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.