Torkelsgatan 8C

Torkelsgatan 8C

Slutpris

2 850 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Torkelsgatan 8C


Slutpris
2 850 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Rymlig renoverad tvåa med öppen spis i lugna Fålhagen!

Välkommen till denna rymliga och smakfullt inredda 2:a belägen högst upp i byggnaden! Flera charmiga detaljer har bevarats som de nyslipade trägolven och snickeridetaljer. Från hallen målad i sobert färgval finner ni praktisk förvaring i form av både skjutdörrar och klädkammare, härifrån möts ni av det ljusa matrummet med plats för 6-8 personer. I vardagsrummet som är lätt att möblera, finns en öppen spis samt utgång till den mysiga balkongen, här kan ni avnjuta härlig eftermiddag och kvällssol! Det modernt och ljust inredda köket är utrustat med integrerad diskmaskin, spishäll, ugn och fläktkåpa i rostfritt samt integrerad kyl/frys. Matplatsen rymmer 2-4 personer och köket har gott om förvaring samt och ett slipat äldre trägolv som bryter av den moderna stilen på ett mycket smakfullt sätt. Sovrummet har gott om plats för både dubbelsäng och förvaringsmöbel, ett fint ljusinsläpp och vackra trägolv. Det ljusa badrummet är utrustat med badkar och inredd med vacker spegel och belysning.
Denna lägenhet har en planlösning som verkligen inbjuder till trevlig social samvaro!

Bostadsrättsföreningen Torkel består av 32 lägenheter och har en stadig ekonomi. Det finns 14 parkeringsplatser i föreningen med separat kö vilket är sällsynt för bostadsrättsföreningar i Fålhagen. Föreningens stora och lummiga innergård kan nyttjas av alla föreningens medlemmar. I källaren finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd samt mindre träningsrum med grundläggande träningsutrustning.

Vid Torkelsgatan 8 C i Fålhagen bor du centralt i ett av Uppsalas mest uppskattade bostadsområden. Från bostaden har du tilltalande pendlarläge med gångavstånd till resecentrum, nära till stadskärnan, konserthuset samt torghandel vid Vaksala torg. Fålhagen som bostadsområde är ett lummigt och fridfullt område. I närheten finns även matvarubutiker, restauranger, frisörer, populära gym, med mera. För dig som har bil finns parkering längs gatorna och du tar dig snabbt och smidigt till E4:ans
på- och avfarter.


Boarea
62 kvm
Avgift
4 234 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-11-24

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Torkelsgatan såldes av oss 2020-11-24. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Torkelsgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.