Skolgatan 20 C

Skolgatan 20 C

Slutpris

3 250 000 kr


Centrum— Uppsala

Skolgatan 20 C


Slutpris
3 250 000 kr

Centrum— Uppsala

Rymlig 3:a mitt i City med balkong mot innergården med kvällssol!

Välkommen till denna rymliga 3:a mitt i City med tillgång till lugn och grön innergård. Här bor ni med ett suveränt läge med allt vad City erbjuder ett stenkast bort, promenadstråk intill Fyrisån samt restauranger i direkt närområde och Resecentrum inom några få minuters promenad. Dessutom har ni en rymlig balkong som vetter mot föreningens grönskande innergård och balkongen erbjuder er sol från eftermiddag till kväll.

Bostaden fördelar sig på en luftig och välkomnande hall med både garderober samt klädkammare, ett helkaklat badrum från 2015 med ljus inredning, dusch med glasdörrar och även förberett för tvättmaskin. Vidare finns ett rymligt vardagsrum med plats för både stor sittgrupp men även för matbord eller övrigt möblemang som önskas. Bostaden har två rymliga sovrum som vetter mot föreningens lugna innergård och båda sovrummen har även bra med förvaring. Köket är renoverat 2006 och har vita luckor, bänkskiva i trä med grått kakel ovan, rostfri kyl och frys, dubbelugn, fläkt och diskmaskin. Stor och rymlig matplats för 4-6 personer och från köket når ni också balkongen.

I bostadsrättsföreningen Ejdern bor ni i en stabil förening, har hiss från markplan och i den låg avgiften ingår värme, vatten, tv och bredband från ComHem samt bostadsrättstillägg! Den välskötta innergården blir en oas mitt i stadslivet. Promenera Svartbäcksgatan upp och du finner ett gediget utbud av caféer, pubar, restauranger och shopping.

Välkommen hem!


Boarea
77.8 kvm
Avgift
3 652 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2020-08-31

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Skolgatan såldes av oss 2020-08-31. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Skolgatan.

Boka värdering
Gabriella Fridh, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta

Gabriella Fridh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.