Prefektgatan 8

Prefektgatan 8

Slutpris

1 650 000 kr


Rosendal— Uppsala

Prefektgatan 8


Slutpris
1 650 000 kr

Rosendal— Uppsala

Elegant nybyggd 1:a med balkong och tillgång till takterrass!

Bo modernt i helt nybyggd elegant lägenhet med inflytt i slutet av februari 2021. Här har man inte tummat på materialval och detaljer utan allt är handplockat till perfektion.

Vad sägs om ett exklusivt platsbyggt kök med arbetsbänk i ljus sten, grepplösa luckor och helintegrerade vitvaror? Till detta har alla väggar målats i en helmatt vit kulör och golvet är vitpigmenterat och detta skapar en rymd i bostaden i kombination med de stora fönstren som sträcker sig från golvet. Detaljer i naturoljad ek adderar värme och elegans till helheten. Vardagsrummet, som är bostadens mittpunkt, har en öppen planlösning mot köket och här hittar man också balkongen. I vardagsrummet kan man möblera med säng i sovalkoven samt soffa- och matbord. Compact living när den är som bäst! Badrummet har även det skänkts stor eftertanke och går i ljus ton med klinkerplattor på golv och väggar samt detaljer i trä. Handfatskommod i trä, liksom den specialdesignade hyllan med handdukshållare. Kran och takdusch i krom, allt porslin från Duravit.

I Brf Prefekten har man som medlem tillgång till en gemensam takterrass på femte våningen.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information. Visning på plats ej möjligt då lägenheten är under produktion.


Boarea
30 kvm
Avgift
1 838 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-11-12

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Prefektgatan såldes av oss 2020-11-12. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Prefektgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.