Viktor Rydbergsgatan 36

Viktor Rydbergsgatan 36

Slutpris

1 395 000 kr


Nyby— Uppsala

Viktor Rydbergsgatan 36


Slutpris
1 395 000 kr

Nyby— Uppsala

Ljus och fin 1:a med fransk balkong!

Välkommen till Viktor Rydbergsgatan och Riksbyggen Brf Vivalla! Här bor ni trivsamt och med begränsad insyn på våning två med fransk balkong från vardagsrummet.

Planlösningen fördelar sig på en rymlig hall, ett ljust kök, ett vardagsrum som också fyller funktion som sovrum samt ett badrum med badkar. Hallen har ett praktiskt tåligt klinkergolv och här finns plats för en enklare möblering och det finns också gott om förvaring i flera garderober. Vidare in i bostaden hittar man det vita klassiskt inredda köket som också inrymmer en mindre matplats för ca 2-3 personer invid fönstret. I det mysiga vardagsrummet kan man välja att möblera med en soffa, matplats- och eller säng. Det nuvarande sängskåpet som står i vardagsrummet kommer att lämnas kvar i lägenheten vid försäljning.

Som boende i trevliga Nyby har ni gång- och cykelavstånd till Willys och närhet till expansiva Gränby Centrum med stort utbud av härliga restauranger, butiker & nöjen för hela familjen! För den sportige finns Gränby Sportfält som erbjuder bland annat både hockey och innebandy. Utöver det finns grönområden, bland annat Röbo friluftsområde med tillgång till utegym. Här bor du med täta bussförbindelser och cykelvägar till Uppsalas stadskärna. För dig som pendlar både söderut och norrut är detta ett utmärkt boende med närhet till E4:ans på- och avfarter.

Med anledning av covid-19 håller vi endast bokade visningar, varmt välkommen!


Boarea
40.5 kvm
Avgift
2 223 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2021-04-22

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Viktor Rydbergsgatan såldes av oss 2021-04-22. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Viktor Rydbergsgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.