Väderkvarnsgatan 29B

Väderkvarnsgatan 29B

Slutpris

4 400 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Väderkvarnsgatan 29B


Slutpris
4 400 000 kr

Fålhagen— Uppsala

20-talsdröm i absolut toppskick

Mycket varmt välkommen till denna 20-talsdröm med fönster i två väderstreck, med en fantastisk utsikt över bostadsrättsföreningens frodiga innergård. Bostaden har blivit omsorgsfullt renoverad i ett mycket elegant utförande, med stor hänsyn tagen till bostadens alla originaldetaljer. I bostaden finns originalgolv i både fiskbensparkett och plankgolv, skjutdörrar, spröjsade fönster, djupa fönsternischer, generös takhöjd, bröstpanel samt välordnat skafferi.

Bostadens tilltalande planlösning fördelar sig på en ljus hall med goda förvaringsmöjligheter och från hallen får du tillgång till alla lägenhetens rum. Elegant renoverat kök med en praktisk köksö med gott om förvaring, generösa arbetsytor och alla vitvaror du kan önska dig. I det stora vardagsrummet får du ett mycket generöst ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna som vetter mot den fridfulla innergården. Här finns det gott om plats för önskat möblemang och det stora sovrummet ligger i fil intill vardagsrummet med separerande vackra skjutdörrar i originalutförande. Det stora sovrummet har en väl tilltagen yta för en fullstor säng och för den som önskar finns det även goda möjligheter till förvaring. Det andra rummet används idag som elegant matsal men kan även användas till sovrum för den som önskar detta, här finns det gott om plats för ett större matsalsbord eller en fullstor säng samt att det intill finns en väl tilltagen klädkammare. Badrummet är mycket välplanerat i ett stilfullt utförande med kakel och klinkerbeklädda ytskikt.

Bostadsrättsföreningen Balder är en gemytlig bostadsrättsförening anno 1929 som i hjärtat av Fålhagen har en stor och ljuvlig innergård i ett fridfullt läge. I trädgården finns det gott om växtlighet och en härlig berså där man har goda möjligheter till trevliga fikastunder med sitt sydvästliga läge. Bostadsrättsföreningen har en mycket välskött ekonomi och låg skuldsättning.

Här bor du i ett mycket charmigt område i Fålhagen med närhet till allt man kan önska sig. I Fålhagen finner du flertalet parker, bland annat S:t Göransparken, Frodeparken och Vallbydungen. I närområdet finns även ett antal gym och vid Österängens IP finns fotbollsplan och löparbana. Vid Fålhagens IP övar många på löpsteget samt åker skidor och skridskor vintertid. Det centrala läget ger dig närhet till Coop vid Liljegatan, Coop vid Stationsgallerian samt Kvarnengallerian med apotek, systembolag, ICA Kvarnen, frisör och restauranger. Vid Vaksala torg finner du dessutom den uppskattade torghandeln. På cykel- och gångavstånd nås Uppsalas stadskärna som erbjuder ett stort antal fackhandelsbutiker, caféer, restauranger och gym.


Boarea
84 kvm
Avgift
3 600 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
1 av 3
Såld
2021-12-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.