Gimogatan 11C

Gimogatan 11C

Slutpris

3 800 000 kr


Norra Luthagen— Uppsala

Gimogatan 11C


Slutpris
3 800 000 kr

Norra Luthagen— Uppsala

4:a högst upp i huset med stor balkong och två badrum!

Här bor man bekvämt högst upp i huset med utsikt över stan i hus byggt så sent som 2016. Under den varmare årstiden finns en stor balkong att njuta av om hela 10 kvm varav den ena delen är inglasad. Under sommaren lyser solen här från förmiddagen ända in på kvällen!

Lägenheten har en delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där matplatsen binder dem samman och här kan man lätt socialisera mellan rummen. Köket är vitt och ljust med all den maskinella utrustning som idag krävs av ett modernt kök och som detalj har man valt ett vackert grått marmorliknande kakel i stort format som får köket att andas lyx. Vardagsrummet har plats för en större soffa och här är också dörren till balkongen placerad och öppnar man upp här känns både kök och vardagsrum än större. I bostaden finns också tre sovrum i varierande storlekar där master bedroom har en skjutdörrsgarderob för god förvaring. I ett av de två helkaklade badrummen, finns dusch och i det andra badkar och en egen tvättavdelning där både tvättmaskin och torktumlare får plats med en praktisk arbetsbänk ovan samt förvaringsskåp på väggen.

I huset finns hiss som går ända ner i källaren där föreningen har en del av sina parkeringar för uthyrning. Till varje lägenhet hör också ett separat källarförråd.

Här bor ni bekvämt och med närhet till Mimmi Ekholms plats där det finns matbutik, apotek och restauranger. Förskola finns i grannhuset och det är behagligt cykelavstånd in till Uppsala centrum och stationen. I Stabby finns motionsspår och i Librobäck finns utegym. Vill du ta del av fler aktiviteter så ligger Fyrishov i närheten med bad och idrottsanläggning.

Under rådande tider med covid-19 håller vi endast bokade visningar. Varmt välkommen att boka din visning!


Boarea
92.5 kvm
Avgift
4 771 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2021-03-29

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Gimogatan såldes av oss 2021-03-29. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Gimogatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.