Grindstugegatan 2

Grindstugegatan 2

Slutpris

4 275 000 kr


Rosendal— Uppsala

Grindstugegatan 2


Slutpris
4 275 000 kr

Rosendal— Uppsala

Superfräsch gavellägenhet med modern standard och två balkonger - Takterass och vinkällare i Brf

I expansiva Rosendal, ett stenkast från BMC, Polacksbacken och Akademiska sjukhuset, finner ni denna väldisponerade trea med två badrum samt två balkonger som båda vetter åt söder/väster. Bevarad nyproduktionskänsla, med hög standard. här är det inflyttningsklart! Till bostaden hör även skåp i den gemensamma vinkällaren.

Väldisponerad och modern planlösning med genomgående parkettgolv och ljusa väggar. Generöst ljusinsläpp från större fönsterpartier och en härlig öppen vy över bostadens samtliga rum.
Välkomnande entré till möblerbar hall. WC/dusch med tvättmaskin och torktumlare. Kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Köket är mycket välplanerad med moderna vitvaror. Det är även mycket socialt med stor köksö med ho och gott om plats för flera intillsittande. Vardagsrum med generöst ljusinsläpp från flertalet stora fönster, även utgång till båda balkongerna. Därutöver två lättmöblerade sovrum, varav det ena med stor klädkammare och WC/dusch i anslutning.

Planlösningen ger även bra möjlighet att bygga om för en självgående uthyrningsdel (vid omfattande och ingripande renoveringar krävs styrelsen godkännande).

Bostaden är försedd med genomgående vattenburen golvvärme ansluten till bergvärme med comfortkyla. De riktigt varma sommardagarna blir därmed genast mer behagliga inomhus!

I samma hus som bostaden ligger bostadsrättsföreningens vinkällare med intilliggande festlokal och kök. Där kan vinet perfekt tempereras medan maten tillagas i bostaden eller i den gemensamma intilliggande festlokalen. På näst översta våningen i huset ligger den möblerade takterrassen med enastående vy över Uppsala stad. Därutöver finns två orangerier som öppnar upp för rekreation i en återhämtande grönskande lugn miljö samt en bastu med intilliggande relaxrum och möblerad balkong som är öppen året om.

I det direkta närområdet finns välsorterad mataffär och flera restauranger och caféer. I Rosendahl finns även butiker och affärer samt ett stort utbud av gym och träningsmöjligheter. Här bor ni med närhet till stadspuls och stora gröna naturområden. Bostaden ligger i nära anslutning till både BMC, Ångströmslaboratoriet, SLU och Akademiska sjukhuset. Väldigt goda pendlingsmöjligheter med kortare körsträcka till E4:a påfarten och täta och regelbundna bussförbindelser till och från city.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
91 kvm
Avgift
3 894 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 (1 tr) (Hiss finns)
Såld
2021-11-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.