Banérgatan 3c

Banérgatan 3c

Slutpris

2 225 000 kr


Kåbo— Uppsala

Banérgatan 3c


Slutpris
2 225 000 kr

Kåbo— Uppsala

Gavel-2:a högst upp i huset med balkong i sydost!

I attraktiva Kåbos charmiga kvarter finns nu denna väldisponerade gavellägenhet med balkong i högt fritt läge till salu. Här bor ni med närhet till Stadsskogen, Botaniska trädgården, Ångström och BMC. City ligger endast en kort cykeltur bort.

Bostaden har en rymlig ljus hall med möjlighet till förvaring i hatthylla samt tre garderober med överskåp. Vidare in i bostaden ligger det charmiga köket som har bevarade originalskåp. I köket har man uppgraderat denna tidsenliga skåpinredning med en nyare bänkskiva i passande mönstret virrvarr samt satt mosaik som stänkskydd. I rummet går det utmärkt att sitta fyra för att inta en måltid men vill ni duka för fler rekommenderas att ställa ett större matsalsbord i vardagsrummet som även har plats för en soffa. Från vardagsrummet nås bostadens balkong som har fri utsikt över lugna Banérgatan och har ett solsäkert läge i sydost. Sovrummet är väl tilltaget i storlek och här finns förvaring i två platsbyggda garderober med överskåp. I det kaklade badrummet med ljusinsläpp från vädringsfönster finns en dusch.

På promenad- eller cykelavstånd finner man Uppsalas centrala utbud av caféer, restauranger, kultur, butiker och arbetsplatser. Direkt utanför dörren startar också promenaden, löprundan eller cykelturen ut i vacker natur. Välj på öppet landskap eller vacker skog. Inom kort cykelavstånd nås flera av universitetets institutioner såsom Humanistiskt centrum, Psykologiska institutionen, BMC, Ångströmslaboratoriet och Ekonomikum. Cyklar du till tåget för att komma till jobbet når du kontoret i Stockholms city på cirka en timme, dörr till dörr.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer info.


Boarea
53 kvm
Avgift
3 266 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-09-16

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Banérgatan såldes av oss 2022-09-16. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Banérgatan.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.