Torngatan 20

Torngatan 20

Slutpris

2 850 000 kr


Kapellgärdet— Uppsala

Torngatan 20


Slutpris
2 850 000 kr

Kapellgärdet— Uppsala

Välplanerad 3:a med balkong i populära Kapellgärdet

Här i populära Kapellgärdet finns nu möjlighet till att förvärva en mycket fin och välplanerad 3:a med balkong in mot föreningens mysiga gård. Bostaden har genomgående moderna neutrala färgval och det är därav lätt för en ny köpare att sätta sin egen prägel och få boendet att passa sin egen stil. En kort promenad bort ligger Uppsala city med allt vad det erbjuder och även tåg- och busskommunikationer finns på behagligt avstånd för den som pendlar.

Hallen är stor och med dess L-form som inrymmer både skjutdörrsgarderob och två inbyggda garderober behöver man inte vara orolig att ytterkläderna ska upplevas som skrymmande och synas in i övriga delar av bostaden. Köket är luftigt och man kan enkelt möblera med ett matbord för familjen och ytterligare några extra middagsgäster. Kombinationen mellan de släta vita luckorna med de stora kakelplattorna skapar en fin kontrast som tilltalar de flesta och med den kompletta maskinparken är köket alltid redo. Vardagsrummet är placerat intill köket och har tillgång till balkongen som känns ombonad tack vare den överliggande balkongen som bildar ett skyddande tak. Detta extra rum kommer väl till pass under sommarhalvåret då man kanske väljer att inta både morgonkaffet och kvällens fika här. Utöver dessa sociala delar finns även två sovrum som har en mer avskild placering och delar en inre hall med gemensam klädkammare utöver den skjutdörrsgarderob som finns i master bedroom. Sist men inte minst har man ett väl tilltaget helkaklat badrum med badkar där tvättmaskin och torktumlare placerats i en egen del som gör att tvätten inte tar upp utrymme i övriga delar av rummet. Bostadsrättsinnehavaren disponerar ett externt förråd om ca 4,5 m².

Brf Tornet 4 är en stabil föreningen där avgiften först på många år höjdes nu vid årsskiftet. Förenings medlemmar har tillgång till en mycket uppskattad innegård med bl.a. grillplats. För barnfamiljen finns i område även lekplats att tillgå.

Här i södra Kapellgärdet bor man bra med närhet till city, Resecentrum och med gångavstånd till Gallerian Kvarnens varierande utbud av såväl fristående små butiker och restauranger, serviceinrättningar, stor matvaruaffär och bland annat apotek och systembolag. Dessutom tar man sig lätt och snabbt ut till E-4:ans utfarter mot norr och söder.

Varmt välkommen att boka visning!


Boarea
79 kvm
Avgift
4 690 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-02-24

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Torngatan såldes av oss 2023-02-24. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Torngatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.