Bernadottestigen 4 / Valsätra / Uppsala

Stadsradhus i Valsätra med barnvänligt läge!

Slutpris
4 600 000 kr
Boarea/biarea
120/6 kvm
Driftkostnad
35 661 kr/år
Totalareal
174 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-01-21
Bostaden är såld!

Denna radhus på Bernadottestigen såldes av oss 2019-01-21. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Bernadottestigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Valsätra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Bernadottestigen i Valsätra hittar ni det här moderna boendet som är byggt 2015. Entréplanet erbjuder ett fullt maskinellt utrustat kök med matplats för 6 personer och ett ljust vardagsrum med stora fönsterpartier samt utgång till tomtens baksida via de större altanpardörrarna som förenar ute med inne. Bekvämt på nedre plan finns också ett helkaklat badrum i ljusa färgval med duschväggar och det är även här man hittar radhusets tvättmaskin och torktumlare. På det övre planet som karaktäriseras av en generös takhöjd finns fyra sovrum i varierande storlekar, ett förråd och även husets andra helkaklade badrum, det med badkar.

Tomten ligger i härligt söderläge mot en gemensamhetsyta för de boende i området med lekplats och grönytor. På tomten finns idag flertalet odlingslådor, äppelträd och bärbuskar för den trädgårdsintresserade. Ett trädäck löper längs med husets baksida och här har man under varma sommardagar möjlighet att fälla ut en markis som skydd för solen eller under kallare kvällar starta infravärmen.

Valsätra är ett lugnt och idylliskt område med promenadavstånd till grundskola, förskolor och idrottsanläggningar med både fotbollsplaner och ishall. Här bor ni med närhet till flera mataffärer och även Gottsunda centrum med all tänkbar service i form av apotek, post, bibliotek, affärer, systembolag, restauranger, badhus och vårdcentral. Kort avstånd till busshållplats med flera bussförbindelser till City, Uppsala Science Park och Ultuna. För den som tar cykeln finns fina cykelvägar som leder in till centrala Uppsala. I närheten ligger även Hågadalen, vandringsleden Gula stigen, hela Sunnerstaåsens friluftsområde med slalombacke och elljusspår samt bad- och båtplatser vid Lyssnaängen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration