Börjegatan 10 A

Börjegatan 10 A

Slutpris

3 850 000 kr


Främre Luthagen— Uppsala

Börjegatan 10 A


Slutpris
3 850 000 kr

Främre Luthagen— Uppsala

Gavel 3:a med öppen spis, balkong och hiss!

Tillfälle att förvärva en inbjudande 3:a i fin 30-talsfastighet med både hiss, balkong och öppen spis! Gavelläget, takhöjden och storleken ger härligt ljus till lägenheten och från vardagsrummet nås balkongen i sydvästläge. Huset är beläget i skyddat läge med föreningens privata gård på framsidan och återvändsgata på andra sidan huset.

Innanför entrédörren möts ni av en hall med plats för avhängning som leder er vidare in i bostaden. Vardagsrummet har utrymme för både matsalsbord och soffgrupp framför den öppna spisen och bjuder verkligen in till social samvaro. Arbetsköket har delvis bevarade originalskåp och ett charmigt schackrutigt golv som för tankarna till en annan tid. Här kan ni inta den snabba måltiden då det ryms ett bord för två. Det gamla matrummet som låg intill köket nyttjas idag som separat sovrum med plats för en dubbelsäng och med fönster. Detta skulle passa som barnrum eller kanske som arbetsrum. Möjlighet finns självklart också att återställa det till matsal. Master bedroom, med ingång från vardagsrummet, är i bra storlek och har gott om plats för dubbelsängen samt garderober och har numera också egen ingång till det renoverade badrummet. Badrummet nås även från hallen och har nyligen renoverats och är nu helkaklat med både badkar och tvättavdelning.

Här bor ni i ett attraktivt området med direkt närhet till Vasaparken, härliga promenadstråk längs Fyrisån samt närheten till citykärnan med all dess puls. Bekvämt gång- cykelavstånd till Resecentrum. Ett stenkast bort finner ni ICA Luthagens livs samt flertalet omtyckta restauranger och caféer för alla smaker. Föreningen har välskött och fin innergård samt mycket fina grönområden i närområdet.

Med anledning av covid-19 håller vi endast bokade visningar, varmt välkomna!


Boarea
80 kvm
Avgift
4 158 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-09-04

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Börjegatan såldes av oss 2021-09-04. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Börjegatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.