Botvidsgatan 8 B / Höganäs / Uppsala

Charmig 2,5:a med pendlarläge och öppen spis!

Slutpris
2 520 000 kr
Boarea
55 kvm
Avgift
2 935 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Botvidsgatan såldes av oss 2019-08-15. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Botvidsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Höganäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unik och charmig 2,5:a utöver det vanliga med öppen spis och balkong i härligt söderläge! Ingen kö till parkeringsplatserna som har en kostnad om ca 300 kr.

Den väldisponerade bostadsrätten är väl underhållen, har genomgående ljus färgsättning med vackra trägolv samt en generös takhöjd om ca 2.70 cm vilket gör detta till ett hem att trivas i! Planlösningen erbjuder hall med goda förvaringsmöjligheter, ett ordentligt kök med matplats för ca 4 personer, ett rymligt sovrum med platsbyggd garderob, ett vardagsrum med en fungerande öppen spis (den enda öppna spisen i bostadsrättsföreningen), vackert fiskbensparkettgolv och utgång till möblerbar balkong med sol från förmiddag till kväll samt badrum med badkar. Det finns gott om extra förvaringsmöjligheter iom de 4 förråden som hör till bostaden, huvudförrådet finns på vinden en trappa upp, i nära anslutning till lägenheten. Föreningens grönskande, lugna innergård med bl a trädgårdsmöbler och grill finns att disponera för föreningens medlemmar, perfekt för grillmiddagar och umgänge i goda vänners lag.

Brf Persgården är en välskött bostadsrättsförening med stabil ekonomi och låga avgifter. I byggnaden finns bl a barnvagnsförråd, cykelförråd, samlingslokal, tvättstuga, torkrum och mangelrum. Huset ritades av den välkända stadsarkitekten Gunnar Leche och är beläget i populära Höganäs, ett centralt, lugnt läge med goda pendlingsmöjligheter i o m den direkta närheten till Resecentrum. Här bor Du med gångavstånd till Centrum med dess utbud av bl a butiker, caféer och restauranger. I gallerian Kvarnens köpcentrum som är beläget alldeles runt hörnet finns ICA-butik, systembolag, apotek, restauranger m m.
För den träningsintresserade ligger Friskis & Svettis runt hörnet, endast ca 2-3 min promenadväg bort.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Höganäs

Höganäs passar utmärkt för dig som söker ett centralt boende med utmärkt pendlarläge.

Kommunikation

Närheten till Centralstationen ger goda pendlingsmöjligheter till alla Uppsalas hörn men även utanför stadens gränser. För dig som pendlar med bil tar du dig enkelt till E4:ans påfarter via närliggande Tycho Hedéns väg.

Fritid och friluftsliv

I Höganäs erbjuds möjlighet att koppla av i den trevliga parken Höganäshöjden. Här finner ni både koloniodlingar och lekplats med fjärilstema. I området finns dessutom två populära gym.

Service

I Höganäs har ni nära till service vid närliggande Kvarntorget. Där finns matbutik, restaurang, frisör och gym. På promenadavstånd nås Kvarnengallerian med apotek, systembolag, livsmedelsaffär, frisör och restauranger m.m. På cykel- och gångavstånd nås Uppsalas stadskärna som erbjuder ett stort antal fackhandelsbutiker, caféer, restauranger och gym. I city ligger de flesta av Uppsalas universitetsinstitutioner samt de mycket välbesökta studentnationerna.

Skola och barnomsorg

I närområdet finns flera förskolor samt Kvarngärdesskolan (Åk. F-9). I grannområdet Fålhagen finns ytterligare förskolor och skolor.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.