Byggmästargatan 17C / Salabacke / Uppsala

Ljus och optimalt planerad 3:a

Slutpris
2 360 000 kr
Boarea
78.5 kvm
Avgift
3 864 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-03-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Byggmästargatan såldes av oss 2020-03-08. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Byggmästargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Salabacke är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade 3:a belägen i ypperligt pendlarläge i Salabacke! Bostaden återfinns högst upp i 50-talsbyggnad och erbjuder utöver fräscha ytskikt ett generöst ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Bostaden bjuder dessutom på ett modernt kök med god förvaring, matplats med utrymme för både släkt och vänner samt ett ljust vardagsrum med utgång till balkong i sydvästläge. Vidare finns två sovrum i bra storlek och ett kaklat badrum med dusch. Bostadsrättsinnehavaren disponerar dessutom över två källarförråd.

Brf Furugården är en stabil bostadsrättsförening som utfört bland annat stam- och elrenovering. Som medlem i föreningen ges du tillgång till tvättstuga, cykelförråd och en innergård med trevliga grönytor.

I Salabacke erbjuds närhet till det mesta; förskolor och skolor, god service vid Brantingstorg med livsmedelsbutik, apotek, bageri mm. I närområdet finns dessutom ett flertal restauranger och trevliga parker att upptäcka. Expanderande Gränby köpcentrum nås på promenad- och cykelavstånd. Med buss tar du dig till city på några minuter och pendlar du finns smidig anslutning till E4:ans på- och avfart.

Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Salabacke

I trevliga Salabacke finns det något för alla, här är det nära till både city och grönska!

Kommunikationer

Goda kommunikationer med stadsbuss nr 7 som trafikerar bl a till Stora Torget, en härlig cykeltur på ca en kvart till centrum och centralstationen och för den bilburna är det nära påfarten till E4:an och till väg 288.

Fritid och friluftsliv

I gröna och upprustade Källparken finns lekplatsen Lilla scenen, gungor, parkour, sittplatser och ytor för umgänge och spel. Här ligger även den stora amfiteatern för kultur och underhållning. Ytterligare grönytor finns i Byggmästarparken.

Service

Brantingstorg erbjuder närservice med Ica-butik, apotek, pizzeria och bibliotek. Högklassigt fika erbjuds hos Bageri Brantingstorg och hos Leijon Stenugnsbageri och konditori, som när vädret tillåter har en välbesökt uteservering. I området finns även några restauranger och pizzerior.

Skola och barnomsorg

I Salabacke finns förskolorna Rödmyran, Estia, Lilla academica, Källparkens förskola samt Salabacke förskola. Johannesbäcksskolan tar emot elever i årskurs F-6 och Brantingsskolan, som byggs upp på nytt, kommer när den står klar ca 2021 att ta emot elever i årskurs 4-9.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.