Ekoxvägen 22

Ekoxvägen 22

Slutpris

2 460 000 kr


Ultuna— Uppsala

Ekoxvägen 22


Slutpris
2 460 000 kr

Ultuna— Uppsala

Nyproducerad 3:a med balkong i västläge i natursköna Ultuna

Med naturnära läge och gemensamma rum blir denna trea ett hem att trivas i. Här möts miljösmarta lösningar och praktiska ytor. Dessutom kan det ena sovrummet delas, och ditt hem kan bli en fyra.

I ditt nya hem slås du av det generösa ljusinsläppet som flödar in i hemmets större rum. Det öppna vardagsrummet har fönster i två väderstreck samt en fönsterdörr ut mot balkongen. Här ser du ut över omgivningarna från soffan i vardagsrummet, eller ser solen gå ner över Ultunas trädtoppar från balkongen. Köket i L-form har en praktisk vägg med kyl och frys som skärmar av vardagsrum och kök på ett smart sätt. Två sovrum erbjuds varav det större med två ingångar lätt kan delas av till två! Entré i hall med plats för kläder och skor och ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare gör vardagsbestyren lättare. I upplåtelsen ingår dessutom ett förråd.

Intill bostadsrättsföreningens hus ligger ett större grönskande parkområde med en stor dagvattendamm och kringliggande träbryggor. Parkområdet är socialt utformat och öppnar upp för gemenskap, med gott om sittplatser, grillmöjlighet och lekplats. Framöver kommer torg och närhandel även att finnas i närområdet.

Här blir ni dessutom granne med skolan om ni studerar vid SLU, men det är även bra avstånd till Uppsala universitet olika institutioner och nationer. Ultuna är naturskönt och erbjuder härliga strövområden i vacker naturskog. Det ligger ungefär i mitten på Gula stigen, som sträcker sig mellan Studenternas IP och Skarholmen, längst Fyrisån. Det är ett oerhört vackert stråk med ett rikt natur-, växt- och djurliv. Närmaste affär ligger i Sunnersta, men ungefär lika långt är det till Gottsunda centrum som har ett brett utbud av affärer, butiker och restauranger. Till Akademiska sjukhuset och city cyklar du på ca 15 min. Täta och bra bussförbindelser finns på intilliggande gata. Bra pendlingsläge med kortare körsträcka till E4:a påfarten.

Varmt välkomna att höra av er för mer information! Visning på plats är tyvärr inte möjligt.


Boarea
79 kvm
Avgift
4 183 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-11-07

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Ekoxvägen såldes av oss 2022-11-07. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Ekoxvägen.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.