Eskilsgatan 7 B

Eskilsgatan 7 B

Slutpris

3 200 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Eskilsgatan 7 B


Slutpris
3 200 000 kr

Fålhagen— Uppsala

HÖGST UPP MED GAVELLÄGE, BALKONG & ÖPPEN SPIS

Välkommen till denna trevliga gavel-4:a belägen på lugn gata i populära Fålhagen med gångavstånd till Resecentrum samt stadskärnan. Lägenheten ligger högst upp i huset och har balkong mot innergården i härligt sydostligt läge. Vardagsrummet har fönster i två vädersträck som ger rikligt ljusinsläpp samt eldningsbar öppen spis. Fräscht HTH-kök från 2008 med utrymme för matbord samt integrerad diskmaskin, kyl och frys. Stamrenoverat och helkaklat badrum från 2003 som är förberett för tvättmaskin och utrustat med golvvärme samt duschväggar i glas. I bostaden finns tre bra sovrum med fräscha ytskikt samt flera garderober samt en klädkammare. Till bostaden hör ett källarförråd om ca 4 kvm samt ett mycket väl tilltaget vindsförråd om drygt 25 kvm.

Brf Tegelgårdens byggnad uppfördes 1949 och består av totalt 49 bostadsrätter, 29 p-platser samt 9 garage. Fastigheten bedöms av styrelsen vara i gott skick och en underhållsplan för de närmsta 10 åren finns upprättat. Den ekonomiska situationen är stabil och de senaste åren har föreningen gjort extraamorteringar om ca 550 000 kr samtidigt som det i kassan finns ca 1 200 000 kr.

Fålhagen är ett av Uppsalas mest populära områden till följd av det centrumnära läget och de mysiga kvarteren. Från bostaden har ni ca 5 minuters promenadavstånd till resecentrum vilket gör området optimalt för pendlare. Innom kort gångavstånd når ni även UKK, Kvarnengallerian, Stationsgallerian, Willys samt flera restauranger och cafeér. För den som har bil finns boendeparkering längs gatorna och läget är strategiskt smart om man regelbundet behöver nå E4:ans på- och avfarter.

Välkommen hem!


Boarea
85.9 kvm
Avgift
4 419 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-08-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.