Eva Lagerwalls väg 24

Eva Lagerwalls väg 24

Slutpris

3 975 000 kr


Ulleråker— Uppsala

Eva Lagerwalls väg 24


Slutpris
3 975 000 kr

Ulleråker— Uppsala

4-5:a i Ulleråker, 101,5 m²

Välkommen till denna stora 4:a (5:a) belägen på vån 4/5 i vackra Ulleråker - ett bostadsområde i expansion som erbjuder ett stadsnära, naturskönt och unikt boende med modernt utformade bostadsbyggnader i samklang med äldre, vacker arkitektur. Här har ni tillgång till strövområden vid Kronåsen, årummet intill Fyrisån och löparrunda/skidbacke i Sunnersta. Barnvänligt läge med "byskola" alldeles intill och en fin lekplats på Ulleråkers kanske bästa innergård. Här kan ni njuta både av en lugn boendemiljö men också av närhet till city med bra kommunikationer.

Bostadens planlösning erbjuder möjlighet att med lätthet skapa ytterligare ett sovrum om behov finns. Bostadens yta om 101,5 m² har idag 3 sovrum i olika storlekar. Räcker det med de befintliga sovrummen, kan ni verkligen nyttja vardagsrummets och kökets stora ytor till att bjuda in till middagar med många gäster. Köket är delvis omdisponerat 2013 med nya vitvaror i rostfritt och en stor praktisk köksö. Intill köksön och intill det närmaste fönstret finns idag en matplats för ca 4 personer. I ena hörnet av vardagsrummet finns utgång till en stor och inglasad balkong med utsikt mot Kronåsen och tallskogen med fågelkvitter från tidig vår och fram till midsommar. På balkongen kan ni njuta av solen som strålar från tidig morgon fram till ca kl 12 för att sedan återkomma vid 18-tiden och fram till solnedgång. Två helkaklade våtrum varav det ena med dusch och tvättmaskin. I huset finns tvättstuga och förrådsutrymmen. På den stora innergården finns även en grillplats med utemöbler att disponera för föreningens medlemmar.

Ett stort utbud av service och butiker finns i närbelägna Gottsunda centrum där bl a Systembolag, flera matbutiker, skomakare/nyckelservice, bibliotek, simhall, vårdcentral samt restauranger går att finna. I närheten ligger SLU, Ångströmslaboratoriet, Polacksbacken och BMC samt Rosendahl med 2 matbutiker, bank samt apotek. Flera förskolor och årskurs 1-9 samt ett gymnasium finns i området.


Boarea
101.5 kvm
Avgift
6 251 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-03-03

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Eva Lagerwalls väg såldes av oss 2023-03-03. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Eva Lagerwalls väg.

Boka värdering

Ann Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, franska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.