Fålhagsleden 9

Fålhagsleden 9


Fålhagen— Uppsala

Fålhagsleden 9Fålhagen— Uppsala

Ljus 4:a med moderna bekvämligheter i vackra och centrala Fålhagen!

Välkomna till denna underbara 4:a med moderna bekvämligheter, sällan skådat i vackra Fålhagen! Med hiss ifrån markplan, stora sociala ytor och tre privata sovrum i olika storlekar passar detta boende både barnfamiljen såväl som seniorerna.

Bostaden består av en väl tilltagen hall, två klassiskt färgsatta våtrum med vitkaklade väggar, grått klinkergolv, golvvärme i badrummet med badkar samt ett stilrent kök med vit inredning, maskiner i rostfritt och matplats för 6-8 personer. Vidare finns ett luftigt vardagsrum med stort ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck, utgång till bostadens balkong och öppen planlösning mot kök samt tre bra sovrum, det största med mycket bra garderobsförvaring och ett av de mindre med rymlig klädkammare. Lägenheten har en mycket stor inglasad balkong med öppningsbara partier, genomgående ekparkett, ljus och modern färgsättning samt stora fönsterytor och ett härligt ljus.

Brf Bergsbrunnaparken är en stabil förening i ett centralt läge med närhet till grönska. Här bor ni i en modern förening med alla dess bekvämligheter samtidigt som föreningen har en god ekonomi.

I Fålhagen bor ni i ett av Uppsalas mest populära områden med närhet till det mesta. På några minuters promenad når ni Uppsalas stadskärna med all dess bekvämligheter. Ett stenkast från bostaden finner ni även Resecentrum och Stationsgallerian som erbjuder restauranger, Coop livsmedelsbutik och apotek m.m. I närheten av bostaden finns även ett antal mindre restauranger. I närområdet finns även gott om förskolor för barnen. För den som söker rekreation eller vill finslipa på löpsteget finns ett uppskattat och öppet löpspår inom promenadavstånd. I närområdet finner ni även Frode- och Bergsbrunnaparken för den som uppskattar att koppla av i det gröna.


Boarea
89 kvm
Avgift
4 675 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-01-18

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Fålhagsleden såldes av oss 2024-01-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Fålhagsleden.

Boka värdering
William Skage
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad