Geijersgatan 23 A / Luthagen / Uppsala

1:a med balkong - belägen i charmig 30-tals fastighet!

Slutpris
2 250 000 kr
Boarea
45 kvm
Avgift
2 474 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-01-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Geijersgatan såldes av oss 2020-01-10. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Geijersgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ljusa, rymliga 1:a om ca 45 kvm i hjärtat av trivsamma Luthagen!

Bostaden är belägen på våning 2 av 3 i fastighet ritad av den välkände stadsarkitekten Gunnar Leche med bl a Universitetet och Ekonomikum inom nära avstånd. Bostadsrätten har ett centralt och trivsamt läge i Luthagen med balkong mot skyddad, uppvuxen innergård. Här finns flera tidstypiska detaljer bevarade i bostaden såsom generös takhöjd, fönsterbänkar i sten och vackra trägolv.

Planlösningen erbjuder en rymlig, hall med plats för t ex skrivbord för arbetshörna och goda förvaringsmöjligheter i form av klädkammare samt inbyggd garderob med överskåp. Vardagsrummet har vackert fiskbensparkettgolv och utgång till en möblerbar balkong mot föreningens gemensamma innergård. Vidare finns ett kök med matplats och ett badrum med badkar.
I övrigt disponerar lägenheten ett vindsförråd och ett källarförråd för ytterligare förvaring. I källaren finns även föreningens gemensamma utrymmen såsom bl a tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsutrymme och ett mindre hobbyrum. Brf Ranegården är en välskött, stabil förening med flera större renoveringar gjorda bl a stamrenovering.

På Geijersgatan i Luthagen bor Du i ett attraktivt och omtyckt läge med närhet till det mesta - Du har promenadavstånd till de flesta av universitetets fakulteter, mataffärer, många uppskattade restauranger och det rika uteliv samt kulturliv Uppsala stad erbjuder. Populära Luthagen består av lugna gator med varierande, vacker arkitektur och trevliga kvarter. För den som söker grönområden ligger Vindhemsparken, Vasaparken och Stabbyskogen inom kort promenadavstånd.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Luthagen

Luthagen och Stabby är en stadsdel nordväst om Uppsala. Området uppskattas för dess lugn men samtidigt finns stadskärnans puls nära tillhands.

Kommunikation

Bra kommunikationer till centrum via buss som går genom Luthagen/Stabby. Till det stora shoppingcentret Gränbystaden kommer du med buss som går vidare till Boländerna och IKEA. För den som pendlar med bil ligger Bärbyleden angränsande som tar dig till E4:ans påfart.

Fritid och friluftsliv

Luthagen och Stabby är ett område med ett flertal parker, bland annat Tegnérparken, Vindhemsparken samt Gjuteriparken. En närhet till Fyrisån ger en känsla av Uppsalas charm. I Vasaparken finner du Biotopia, ett biologiskt museum som passar perfekt för stora som små! I parken finns även perfekta lekplatsen för de yngre likväl som plats att ha picknick under sommarmånaderna.

Service

I närområdet finner du ett flertal matbutiker samt även restauranger, caféer, apotek. Det finns även ett flertal gym för den aktiva. I Luthagen/Stabby bor du nära Uppsalas stadskärna med all service du kan tänka dig.

Skola och barnomsorg

Här finns Tiundaskolan som byggdes om och öppnades på nytt under 2018 med förskola upp till årskurs 9. Andra förskolor som finns är bl.a. Luthagens förskola, Brunes förskola samt Plantans förskola. Från förskola upp till gymnasieskola finns det något för alla åldrar. Grundskolor som finns är bland annat Sverkerskolan (F-6) och Eriksskolan (F-3). Gymnasieskolorna Fyrisskolan och Katedralskolan ligger även belägna i Luthagen. Ekonomikum, en av Uppsala universitets största institutionsbyggnader ligger även här, där universitetets ekonomiska ämnen, informatik och media samt kulturgeografi finns samlat.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.