Gimogatan 9 / Norra Luthagen / Uppsala

Våning 4/5 med inglasad balkong - Flexibel inflyttning

Slutpris
3 350 000 kr
Boarea
100 kvm
Avgift
5 491 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-11-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gimogatan såldes av oss 2019-11-29. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Gimogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad 4:a om hela 100 m² belägen med gavelläge, genomgående ekparkett och målade väggar i lugna färger!

Kök och vardagsrum har delvis öppen planlösning och köket har hög standard med inredning i vitt med grå bänkskiva från Vedum. Från vardagsrumsdelen når man utgången till den stora inglasade balkongen där man får känslan av ett extra rum under den varmare årstiden. Vidare finns tre sovrum, varav ett större, där samtliga har bra förvaring i skjutdörrsgarderober. Förvaringen i lägenheten är mycket god då det även finns ett förråd med ingång från vardagsrummet, en klädkammare med ingång från hallen samt ett tillhörande källarförråd. Två helkaklade badrum i sobra färgval, båda med dusch och i det större badrummet finner du tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk ovan. Fina fönsterbrädor i carraramarmor i hela lägenheten.

Här bor du med promenadavstånd till Uppsala centrum, Fyrishov, Fyrisån och fina strövområden i Stabbyskogen. Det är en levande stadsdel med väl fungerande kommunikationer och en blandning av bostäder, parker, affärer och restauranger. I området finns bland annat gym, förskola, kvarterstorget Mimmi Ekholms plats med mataffär, apotek och café.

Välkommen till Börjetull!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Norra Luthagen

Norra Luthagen är en stadsdel nordväst om Uppsala. Området uppskattas för dess lugn men samtidigt finns stadskärnans puls nära tillhands.

Kommunikation

Bra kommunikationer till centrum via buss som går genom Luthagen/Stabby. Till det stora shoppingcentret Gränbystaden kommer du med buss som går vidare till Boländerna och IKEA. För den som pendlar med bil ligger Bärbyleden angränsande som tar dig till E4:ans påfart.

Fritid och friluftsliv

Norra Luthagen är ett område med närhet till ett flertal parker, bland annat Tegnérparken, Vindhemsparken samt Gjuteriparken. En närhet till Fyrisån ger en känsla av Uppsalas charm. I Vasaparken i Luthagen finner du Biotopia, ett biologiskt museum som passar perfekt för stora som små! I parken finns även perfekta lekplatsen för de yngre likväl som plats att ha picknick under sommarmånaderna.

Service

I närområdet finner du ett flertal matbutiker samt även restauranger, caféer, apotek. Det finns även ett flertal gym för den aktiva. I Norra Luthagen bor du nära Uppsalas stadskärna med all service du kan tänka dig.

Skola och barnomsorg

Här finns Tiundaskolan som byggdes om och öppnades på nytt under 2018 med förskola upp till årskurs 9. Andra förskolor som finns är bl.a. Luthagens förskola, Brunes förskola samt Plantans förskola. Från förskola upp till gymnasieskola finns det något för alla åldrar. Grundskolor som finns är bland annat Sverkerskolan (F-6) och Eriksskolan (F-3). Gymnasieskolorna Fyrisskolan och Katedralskolan ligger även belägna i Luthagen. Ekonomikum, en av Uppsala universitets största institutionsbyggnader ligger även här, där universitetets ekonomiska ämnen, informatik och media samt kulturgeografi finns samlat.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.