Gimogatan 2B / Uppsala

Modern 4:a med två balkonger och två badrum!

Slutpris
3 300 000 kr
Boarea
96 kvm
Avgift
4 884 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-10-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gimogatan såldes av oss 2020-10-28. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Gimogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gimogatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjlighet att förvärva en genomgående och ljus 4:a med kvm på rätt plats och två balkonger. Välkomnande och ljus möblerbar hall med bra plats för avhängning och praktiskt förvaring genom rymlig garderob. Inbjudande vardagsrum med plats för soffgruppen och läshörnan, utgång till balkong. Vitt Marbodalkök med bra arbetsytor och gott om förvaring, matplats för det större sällskapet i anslutning. Bostaden har tre stycken väldisponerade sovrum, två stycken badrum och två rymliga balkonger. Gott om förvaring i flertalet skjutdörrsgarderober.

Här bor ni bekvämt och med närhet till Mimmi Ekholms plats där det finns matbutik, apotek och restauranger. Förskola finns i grannhuset och det är behagligt cykelavstånd in till Uppsala centrum och stationen. I Stabby finns motionsspår och i Librobäck finns utegym. Vill du ta del av fler aktiviteter så ligger Fyrishov i närheten med bad och idrottsanläggning.

Välkommen på visning av Gimogatan 2B!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Norra Luthagen

Norra Luthagen är en stadsdel nordväst om Uppsala. Området uppskattas för dess lugn men samtidigt finns stadskärnans puls nära tillhands.

Kommunikation

Bra kommunikationer till centrum via buss som går genom Luthagen/Stabby. Till det stora shoppingcentret Gränbystaden kommer du med buss som går vidare till Boländerna och IKEA. För den som pendlar med bil ligger Bärbyleden angränsande som tar dig till E4:ans påfart.

Fritid och friluftsliv

Norra Luthagen är ett område med närhet till ett flertal parker, bland annat Tegnérparken, Vindhemsparken samt Gjuteriparken. En närhet till Fyrisån ger en känsla av Uppsalas charm. I Vasaparken i Luthagen finner du Biotopia, ett biologiskt museum som passar perfekt för stora som små! I parken finns även perfekta lekplatsen för de yngre likväl som plats att ha picknick under sommarmånaderna.

Service

I närområdet finner du ett flertal matbutiker samt även restauranger, caféer, apotek. Det finns även ett flertal gym för den aktiva. I Norra Luthagen bor du nära Uppsalas stadskärna med all service du kan tänka dig.

Skola och barnomsorg

Här finns Tiundaskolan som byggdes om och öppnades på nytt under 2018 med förskola upp till årskurs 9. Andra förskolor som finns är bl.a. Luthagens förskola, Brunes förskola samt Plantans förskola. Från förskola upp till gymnasieskola finns det något för alla åldrar. Grundskolor som finns är bland annat Sverkerskolan (F-6) och Eriksskolan (F-3). Gymnasieskolorna Fyrisskolan och Katedralskolan ligger även belägna i Luthagen. Ekonomikum, en av Uppsala universitets största institutionsbyggnader ligger även här, där universitetets ekonomiska ämnen, informatik och media samt kulturgeografi finns samlat.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.