Gimogatan 6 A

Gimogatan 6 A

Slutpris

3 225 000 kr


Norra Luthagen— Uppsala

Gimogatan 6 A


Slutpris
3 225 000 kr

Norra Luthagen— Uppsala

Stilren 3:a högst upp med dubbla balkonger!

Belägen högst upp i huset finner ni denna stilrena 3:a inredd med ljusa färger och två mysiga balkonger! Här bor ni bekvämt med hiss från markplan och garage i källaren i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till det mesta!

Innanför ytterdörren till lägenheten möts ni av en ljus välkomnade hall med gott om förvaring i praktiska skjutdörrsgarderober med speglar och infälld belysning. Hallen leder sedan vidare in till det tidlösa, funktionella köket med matplats invid stort fönsterparti som ger ett fint ljusinsläpp. Den delvis öppna planlösningen gör att kök och vardagsrum samsas och härifrån når man lägenhetens ena balkong som blir som ett extra rum under varmare dagar. Master bedroom med sina sobra färger har utrymme för både dubbelsäng och möblemang, för den som gillar kläder finns här väl tilltagna skjutdörrsgarderober med speglar och infälld belysning att tillgå. Härifrån nås även bostadens andra balkong, varför inte börja dagen här med att se solen stiga upp över Uppsala eller avsluta dagen med att se solen gå ner över Uppsala? Det mindre sovrummet passar perfekt till barnrum eller för den som önskar till ett hemmakontor. Det helkaklade badrummet har försetts med härlig elkomfortvärme och har bra belysning med spottar i tak och är inrett med takdusch och infällbara duschväggar, praktisk tvättdel med tvättmaskin, torktumlare samt arbetsbänk med förvaring i överskåp. Lägenheten har genomgående ljusa färger som gör det lätt att sätta sin egen prägel i val av inredning.

Som boende i Brf Tegelbacken bor du i en välskött förening med hiss från markplan, och garage samt förråd i källare. Föreningens fina innergård bjuder in till trevlig samvaro och fasaderna och gårdar är snyggt designade med belysta gavlar, slingrande klätterväxter och blommande rabatter. Läget är optimalt med nära till såväl vardagsservice vid Mimmi Ekholms plats som natur, parker och fritidsaktiviteter och förskola.

Som boende i Norra Luthagen finns det mycket att njuta av. Området är uppskattat för dess lugn, samtidigt som City och stadens puls ligger inom ett bekvämt avstånd. Runt hörnet ligger Stabbyskogen med gångvägar, upplyst motionsslinga och grillplatser. Även Tegnérparken erbjuder plats för picknickar och umgänge. Studenten når Ekonomikum på några minuter med cykel samt busshållplats med täta avgångar via stads- och regionbussarna. Mimmi Ekholms plats erbjuder all service du behöver med ICA-butik, apotek, vårdcentral, gym, frisör och restauranger. Coop Konsum finns inom 5 minuters promenadavstånd och önskas ett större utbud ligger den välbesökta livsmedelsbutiken Nelins rakt över gatan.

Varmt välkommen att boka din visning!


Boarea
83 kvm
Avgift
4 545 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-02-28

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Gimogatan såldes av oss 2023-02-28. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Gimogatan.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.