Gräna 60 / Dalby/Gräna / Uppsala

Fritidshus i idyllisk miljö med närhet till vatten!

Slutpris
2 580 000 kr
Boarea
58 kvm
Driftkostnad
13 308 kr/år
Totalareal
1 324 kvm
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2019-09-26
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Gräna såldes av oss 2019-09-26. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Gräna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Dalby/Gräna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Idylliskt beläget omgivet av vacker åkermark samt med närhet till vatten finner ni detta mycket välskötta fritidshus!

Nu finns möjligheten att förvärva ett fritidshus med ett lugnt och privat läge och samtidigt på bekvämt avstånd från Uppsala. Något som passar alldeles utmärkt för er som här gärna spenderar större delen av sommaren så väl som vill ha möjligheten att kunna avnjuta en god middag och varva ner efter en lång arbetsdag.

Här bor ni utan någon granne i direkt anslutning till tomten. Den häck samt växtligheten som vackert omsluter tomten skapar ett privat och avskilt läge. Tomtens utformning gör att den på ett naturligt sätt skapar ytor för olika ändamål. Både större gräsyta, perfekt för barnens lek eller för att bjuda över familj och vänner för trevliga tillställningar, ytor för den trädgårdsintresserade att odla och plantera samt flertalet platser som lämpar sig utmärkt för att ha utemöbler.

Huvudbyggnaden består av en hall, ett helkaklat badrum med dusch, kök utrustat med spis med ugn, kyl/frys och vedspis. Här finns även plats för matgrupp. Ett rymligt sovrum och goda sociala ytor i form av ett vardagsrum med braskamin och intilliggande uterum med vackert fönsterparti. Huset är i mycket gott skick där flera av rummen har vackra trägolv samt ljusa väggar. Från utsidan finns en trappa upp till husets vind som är möjlig att inreda som sovloft. Vidare på tomten finns en gäststuga med fem sovplatser samt ett förråd/verktygsbod.

Från bostaden skymtar ni Ekolns vattenbryn, dit ni enkelt tar er via en promenad på ca 15 minuter genom det vackra landskapet. Via en biltur på ca 10 minuter nås Hammarskogs omtyckta badplats och 15 minuter åt andra hållet finner ni Wiks slott med härliga promenadstråk, välskötta grönområden, badplats, hotell- och konferensbyggnader samt det vackra medeltida slottet. För dig som vill åka kollektivt finns busshållplats ca 700 meter från bostaden där du via buss nr. 108 tar dig in till centrala Uppsala.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.