Granitvägen 24B / Eriksberg / Uppsala

Välplanerad 3:a i naturnära läge!

Slutpris
2 095 000 kr
Boarea
68 kvm
Avgift
3 071 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Granitvägen såldes av oss 2020-05-11. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Granitvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Eriksberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Eriksberg och denna välplanerade trerumslägenhet med balkong mot innergård och Hågadalens naturreservat! Här erbjuds ett praktiskt boende, beläget 1/2 trappa upp, med väl tilltagna rum och ett stamrenoverat och kaklat badrum.

Som boende i Brf Sandstenen Nr 1 ges tillgång till två tvättstugor, gästrum och en trevlig och grön innergård som gränsar mot Hågadalens naturreservat. På gården finns utrymme för grillning med familj och vänner och för barnen finns lekplats.

Här bor ni med bekvämt gångavstånd till Västertorg med bland annat Hemköp, Coop, tandläkare, restaurang och frisör. I närområdet finns vårdcentral, förskolor och skolor samt goda busskommunikationer och cykelvägar till centrum. Läget är fantastiskt med närhet till service men samtidigt med direkt närhet till skog och natur.

Välkommen hem!

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (Coronaviruset) erbjuds bokade visningar enskilt eller i mindre grupp. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Eriksberg

Området Eriksberg ligger i sydvästra Uppsala och kännetecknas för det lugna och naturnära läget samtidigt som det är enkelt att ta sig till centrala Uppsala.

Kommunikation

Det är enkelt att resa kollektivt med stadsbussarna, linjerna 2, 12 och 30 trafikerar bl a busshållplatsen vid Västertorg. För den cykelburne finns mycket fina cykelvägar som leder in till centrum.

Fritid och friluftsliv

I Eriksberg bor ni nära till grönområden såsom Stadsskogen och Hågadalens naturreservat som erbjuder både motionsslingor, elljusspår och friluftsliv. Här finns även Ekebydalen med kolonilotter, dammar och fin natur. Friskis & Svettis Ekeby erbjuder ett stort gym med bra öppettider.

Service

Västertorg erbjuder närservice till Eriksbergsborna med matbutiker, vårdcentral, apotek, folktandvård, frisör, bibliotek och bank. I närliggande Sommarro finns några restauranger, bl a omtyckta Yukikos Sushi.

Skola och barnomsorg

I området finns Hågadalsskolan (årskurs F-6) och Eriksbergsskolan (årskurs 7-9 samt grundsärskola). Det finns även flertalet förskolor så som Glimmerns förskola, Uppsala Montessoriförskola, Grannbarnens förskola och Täljstenens förskola.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.