Gustaf Kjellbergs Väg 3 A / Ulleråker / Uppsala

Ljus gavel 3:a med högt läge och stor balkong!

Slutpris
2 955 000 kr
Boarea
80 kvm
Avgift
4 903 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-03-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gustaf Kjellbergs väg såldes av oss 2020-03-11. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Gustaf Kjellbergs väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ulleråker är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och genomgående gavel 3:a med högt och härligt läge!

Välkomnande och möblerbar hall med bra plats för avhängning och inbyggda garderober i anslutning. Stort kök med bra arbetsytor och gott om förvaring genom höga skåp och förråd, matplats vid fönstret för det stora sällskapet. Två stycken väldisponerade sovrum med bra förvaring genom rymliga garderober, ett av sovrummen har fönster i två väderstreck och fransk balkong. Rymligt badrum med fönster och praktisk tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrum med plats för soffgruppen och matsalsgruppen, utgång till lägenhetens stora balkong som har ett högt och härligt läge mot föreningens grönskande innergård.

Här får ni möjlighet att bo i en omtyckt förening där värme, vatten, kabel-tv, bostadsrättstillägg och förråd ingår i månadsavgiften. I föreningens gemensamma utrymmen finns cykelförråd, hobbyrum, övernattningsrum (2 st á 200 kr/natt), barnvagnsförråd och tvättstuga. Här bor ni med närhet till lummiga strövområden på Kronåsen och längs promenadstråket vid Fyrisån samt med ett bekvämt avstånd till centrum med 15 minuters cykelväg och goda kommunikationer med stadstrafiken.

Välkomna på visning av Gustaf Kjellbergs Väg 3 A!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.