Hällbygatan 41

Hällbygatan 41


Luthagen— Uppsala

Hällbygatan 41Luthagen— Uppsala

Modern 3:a med stor inglasad balkong

På Hällbygatan 41 bor ni bekvämt med hiss från markplan i ett hus uppfört så sent som 2018. Här kan ni njuta av att bara flytta in och bo direkt utan att behöva renovera eller ändra något - sätt bara er egen prägel med färg och form! Det som gör denna bostad extra attraktiv är den stora inglasade balkongen som ger er en lång härlig utomhussäsong.

Innanför ytterdörren möts ni av en ljus hall med gott om förvaring i stor skjutdörrsgarderob. Strax innanför ligger köket som är modernt och tidlöst inrett med vita skåpluckor och påkostade vitvaror i rostfritt. Här kan ni inta middagen i lugn och ro invid fönstret och efter maten kanske ni njuter av en bra film i soffan intill? Master bedroom har plats för er dubbelsäng och ni behöver inte bekymra er över var ni ska få plats med er kläder då rummet har en egen generöst tilltagen klädkammare. Ytterligare ett sovrum finns att tillgå, kanske kan det bli ett barn-, gäst- eller arbetsrum? Efter en stressig arbetsdag är det skönt att kunna varva ner hemma, ta en dusch i det helkaklade badrummet och kunna slå på en tvättmaskin när ni vill utan att boka tvättid innan?

Som boende i Stabby/Luthagen finns det mycket att njuta av. Området är uppskattat för dess lugn, samtidigt som City och stadens puls ligger inom ett bekvämt avstånd. Runt hörnet ligger Stabbyskogen med gångvägar, upplyst motionsslinga och grillplatser. Även Tegnérparken erbjuder plats för picknickar och umgänge. Studenten når Ekonomikum på några minuter med cykel samt busshållplats med täta avgångar via stads- och regionbussarna. Mimmi Ekholms plats erbjuder all service du behöver med ICA-butik, apotek, vårdcentral, gym, frisör och restauranger. Coop Konsum finns inom 5 minuters promenadavstånd och önskas ett större utbud ligger butiken Nelins nära tillhands.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
78 kvm
Avgift
4 766 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
3 av 4
Såld
2023-06-15

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Hällbygatan såldes av oss 2023-06-15. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Hällbygatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad