Handarbetsvägen 21 / Nåntuna / Uppsala

Välrenoverat, utbyggt och barnvänligt.

Slutpris
3 610 000 kr
Boarea/biarea
96/10 kvm
Driftkostnad
38 579 kr/år
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-04-27
Bostaden är såld!

Denna radhus på Handarbetsvägen såldes av oss 2018-04-27. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Handarbetsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nåntuna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Radhus där nästan alla rum renoverats, byggts om eller byggts till med mycket bra resultat och rätt känsla. Utbyggnaden för hallen uppfördes 2001. Köket och nedervåningens badrum/tvätt helrenoverades 2014. Tillbyggnaden av vindsrummet utfördes 2005 och 2018 byggdes övre planet om till tre sovrum. Med vindsrummet inräknat finns idag fyra sovrum. På mellanvåningen finns även ett andra badrum. På baksidan finns en stor altan i nordvästläge med fin kvällssol sommartid. På framsidan finns en skyddad altan i sydostläge med sol från morgon till sen eftermiddag. Framför huset finns ett rymligt förråd. Till huset hör en garageplats i samfällighetens garagelänga. Tvärs över gatan finns en lekplats och en bollplan.
Om man tolkar begreppet "att bo centralt" sett ur ett barns perspektiv så kan man knappast bo mer centralt i Uppsala än i just Nåntuna. Här finns dagis, skola, många kompisar och lekområden på promenadavstånd längs gång- och cykelvägar och utan tungt trafikerade genomfartsleder som många andra områden belastas av. Myrgångens förskola ligger 500 m bort, förskolorna Glader och Kojan, ligger 800 m bort, Uppsävjaskolan (F-5) ligger 900 m bort och Nåntunaskolan (F-5) ligger knappt 600 m bort.
Tonåringen har många och täta bussförbindelser till centrum att välja på och resan tar mindre än en kvart. På cykel når man centrum på mindre än en halvtimme.
För den vuxne är det också ett centralt boende utifrån dess strategiska läge. Infarten till city från detta håll torde vara den snabbaste jämfört med andra villastadsdelar. Handelsområdet i Boländerna/IKEA nås på några minuter liksom påfarten till motorvägen. ICA Supermarket ligger på 550 m promenadavstånd.

Varmt välkomna på visning

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration