Hjalmar Brantingsgatan 29

Hjalmar Brantingsgatan 29

Slutpris

2 525 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Hjalmar Brantingsgatan 29


Slutpris
2 525 000 kr

Fålhagen— Uppsala

HÖGST UPP, GAVELLÄGE, ÖPPEN SPIS & PERFEKT PENDLARLÄGE

Välplanerad gavel-3:a belägen högst upp i huset med balkong där ni avnjuter härlig förmiddagssol samt utsikt mot Österängens IP. I vardagsrummet ligger välskött originalparkett och här finns eldningsbar öppen spis som bidrar med hög mysfaktor. I köket har de charmiga originalskåpen, luckorna samt beslagen bevarats. Det helkaklade badrummet gjordes om i samband med föreningens stamrenovering 1998 och är utrustat med badkar samt handdukstork. Lägenhetens entrédörr, balkongdörr och samtliga fönster har under de senaste åren bytts ut vilket bidrar med ökad ljud- och värmeisolering. Lägenheten disponerar två källarförråd varav det ena är av matkällarkaraktär. Sammanfattningsvis har bostaden fantastiska förutsättningar men är i behov av lite kärlek.

Brf Björken består av två byggnader från 1954 som innefattar 66 bostadsrätter samt en bostadsrättslokal där restaurangverksamhet bedrivs. Flera stora renoveringar är gjorda som t.ex. stam- och fasadrenovering samt byte av fönster, balkong- och entrédörrar. Bredband om 100 Mbit/s ingår i månadsavgiften.

Fålhagen är ett av Uppsalas mest populära områden till följd av det centrumnära läget och de mysiga kvarteren. Från bostaden har ni ca 5 minuters promenadavstånd till resecentrum vilket gör området optimalt för pendlare. Inom kort gångavstånd når ni även UKK, Kvarnengallerian, Stationsgallerian, Willys samt flera restauranger och caféer. För den som har bil finns boendeparkering längs gatorna och läget är strategiskt smart om man regelbundet behöver nå E4:ans på- och avfarter.

Välkommen hem!


Boarea
73.8 kvm
Avgift
3 845 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-10-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.