Hjulaxelvägen 186

Hjulaxelvägen 186

Slutpris

2 385 000 kr


Gunsta— Uppsala

Hjulaxelvägen 186


Slutpris
2 385 000 kr

Gunsta— Uppsala

Gavel-2:a med balkong

Bo bekvämt i denna ljusa och kvadratsmart tvåa med stor balkong i sydostläge!
Hallen har gott om förvaringsmöjligheter med både en garderob och ett rymligt förråd. Det stora badrummet med dusch är utrustat med tvättmaskin och det är förberett för en torktumlare. Precis som all inredning i BoKloks bostäder kommer det vita och moderna köket från IKEA. Det har gott om förvaring, diskmaskin och rostfria vitvaror. Den sociala planlösningen, med öppet mellan kök och vardagsrum ger plats för många gäster. Stort och rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng.

Gunsta ligger ungefär en halvmil öster om Uppsala med fin cykelväg till centrum. Här har vi närhet till natur och friluftsliv. Varma sommardagar lockar Funbosjön och sjön Trehörningen med sol och bad. Åtta kilometer bort finns också det populära friluftsområdet Fjällnora med möjlighet till skridskoåkning vintertid och härliga badutflykter sommartid. En tur bortåt Länna med ångtåget Lennakatten kan bli ett riktigt sommaräventyr! Ca två kilometer bort ligger Funbo IF:s fotbollsplaner och ett belyst motionsspår för löpning och längdskidåkning. Förskola finns i närområdet och skola upp till årskurs 3 finns i Funbo. Buss 809 går från Centralstationen och resan tar ca 17 minuter.


Boarea
72 kvm
Avgift
3 745 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2024-05-15

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Hjulaxelvägen såldes av oss 2024-05-15. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Hjulaxelvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.