Hultvägen 3

Hultvägen 3

Slutpris

5 625 000 kr


Bergsbrunna— Uppsala

Hultvägen 3


Slutpris
5 625 000 kr

Bergsbrunna— Uppsala

Välplanerad villa i populära Bergsbrunna

På Hultvägen i hjärtat av Bergsbrunna återfinns denna välplanerade 50-talsvilla med källare och inredd vind. Här erbjuds ett flexibelt boende som passar såväl den stora som den lilla familjen. Entréplanet har en luftig social planlösning med ett rymligt kök som öppnar upp till en matsal och ett anslutande generöst vardagsrum med trevlig eldstad. Från matsalen nås ett stort inglasat uterum som förlänger utesäsongen. Tre sovrum ryms i entréplanet och för den som önskar finns möjlighet att nyttja utrymmen i både källare och på den inredda vinden som extra sovplatser. Tillgång till dusch och wc finns i samtliga våningsplan.

Tomten erbjuder gott om utrymme för odling och lek, beroende på vad dina önskemål är. Ett vackert växthus passar utmärkt för att driva upp egna tomat- och gurkplantor eller varför inte nyttja det som ett extra uterum.

Bergsbrunna är en lugn och familjevänlig stadsdel i sydöstra Uppsala som utgörs av till största del friliggande villor och ett fåtal rad- och kedjehus. I området finns en förskola, Uppsävja förskola, en låg- och mellanstadieskola, Uppsävjaskolan, och närmsta högstadieskola är belägen i grannliggande Sävja. Mellan Bergsbrunna och Sävja återfinns även en matbutik. Dessutom ligger Boländernas handelsområde inom bekvämt avstånd. Kommunikationsmöjligheterna är goda med närhet till E4:an, täta bussavgångar och tack vare en snabbcykelled finns möjlighet att lämna bilen hemma och ta cykeln till centrala Uppsala. De omgivande naturområdena är uppskattade och här återfinns bland annat Linnés gamla gård och Norra Lunsen naturreservat.


Boarea/biarea
110/149 kvm
Driftkostnad
47 694 kr/år
Tomtarea
1 013 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-05-31

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Hultvägen såldes av oss 2024-05-31. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Hultvägen.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.