Idrottsgatan 17

Idrottsgatan 17

Slutpris

2 450 000 kr


Svartbäcken— Uppsala

Idrottsgatan 17


Slutpris
2 450 000 kr

Svartbäcken— Uppsala

Renoverad 3:a med inglasad balkong

FAST PRIS 2 500 000 - Bostaden säljs till fast pris vilket innebär först till kvarn och utan budgivning.

Hör av er så bokar vi in en säker privat visning för er som är intresserade.

Välkommen till denna ljusa och välplanerade genomgångstrea med renoverat kök och en fantastisk inglasad balkong med eftermiddags- och kvällssol. En stor fördel med den inglasade balkongen är att den vetter mot en lugn återvändsgata med mycket begränsad trafik. Till lägenheten tar ni er praktiskt genom hiss från markplanet, där ni dessutom finner ert stora förråd om cirka 7-8 m². Här får ni möjlighet att bo billigt med en låg avgift samtidigt om ni bor i en bostadsrättsföreningen med välskött ekonomi. I detta drömläge i Svartbäcken har ni både service och busskommunikation endast ett stenkast ifrån bostaden.

Bostadsrättsföreningen Knut har hela 47 bostadsrätter i sin bostadsrättsförening och därtill parkeringsplatser i form av både garage samt parkeringsplats med och utan el. Denna förening har en mycket låg belåningsgrad om 3551 kr/m² vilket borgar för att ekonomin är stadigare även om det skulle infinna en värld med högre räntelägen. Läs gärna mer på bostadsrättsföreningens hemsida som ni finner längre ned i denna text.

Vid Idrottsgatan 17 har du nära till bad och träningsmöjligheter vid Fyrishov. Du finner all tänkbar och nödvändig service vid Torbjörnstorg (200 meter) som har livsmedelsaffär, café, blomsteraffär och apotek. Inom ett kort gångavstånd finner ni flera populära promenadspår och grönskande parkområden, restauranger. Från bostaden har du närhet till busstation (100 meter) med mycket täta bussförbindelser samt att det är nära till Bärbyleden och E4:an för den som åker bil. Utöver detta finns det väletablerade cykelvägar in till stadens centrum.

Bostadsrättsföreningens hemsida
www.brfknut.se

Välkommen till ditt nya hem!


Boarea
73.7 kvm
Avgift
4 185 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-11-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.