Industrigatan 27 / Industristaden/Kungsängen / Uppsala

Nära Fyrisån

Utgångspris
2 075 000 kr
Boarea
36 kvm
Avgift
2 058 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Bolån för dig utan fast anställning
Ansök hos Bluestep Bank
Kommande försäljning

Försäljning av denna bostad är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse Budgivning
Läs mer om budgivning

En nyproducerad 1:a om 36 m² med en härlig och trallbelagd uteplats om 14 m² inne på grön och fin gård alldeles intill Fyrisån och Stadsparkens grön- och sportområde. Entré från trapphus in till hall med vitlaserat parkettgolv, vitmålade väggar och skjutdörrsgarderob med hängytor, Elfasystem och linneskåp. Duschrum med klinkergolv i vitt, 15 X 15 cm, golvvärme, kakelplattor i vitt, 30 X 60 cm på vägg, vägghängd wc, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, vägghängt skåp, dusch med vikbara glasdörrar och LED-spotlights med dimmer. Kök i öppen planlösning med vardagsrummet, vitlaserat parkettgolv, vitmålade väggar, vita köksskåp, LED-spotlights i tak, vitt kakel ovanför bänkytor, integrerad diskmaskin, helintegrerad kyl/frys, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro, induktionshäll och fläkt. Vardagsrum med vitlaserat parkettgolv, plats för både säng, matmöbel och mindre soffgrupp samt med utgång till den härliga uteplatsen där du sommartid kan njuta av solen några timmar på eftermiddagen. Här bor du i en mycket bra nyproducerad brf med Uppsala lägsta belåningsgrad. Hög standard på materialval och utförande. I föreningen finns gästrum och en inredd bastu-relaxavdelning med uteplats att hyra samt cykelverkstad där du kan pumpa och laga cykeln på ett smidigt sätt.

PÅ GRUND AV DEN RÅDANDE SITUATIONEN MED CORONAVIRUSET, ERBJUDER VI BOKADE VISNINGAR I MINDRE GRUPP ELLER ENSKILT, FÖR ATT MINSKA RISKEN FÖR SMITTSPRIDNING.

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 15 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Planritning
Fakta
Rumsbeskrivning

 • Beskrivning av samtliga rum
  HALL med vitlaserade parkettgolv, vitmålade väggar, skjutdörrsgarderob med LED-belysning strax nedanför taket mot skjutdörrarna, hängyta, Elfasystem och linneskåp.

  Mycket fräscht och helkaklat DUSCHRUM i vitt med vägghängd wc-stol, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, handfat med kommod nedanför praktisk nisch, vägghängt skåp, dusch med vikbara glasdörrar och LED-spotlights med dimmer.

  KÖK med vita skåp, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro, induktionshäll och fläkt.

  VARDAGSRUM i öppen planlösning mot köket med vitlaserade parkettgolv, vitmålade väggar, plats för matbord, mindre soffgrupp och säng. Från vardagsrummet utgång till den fina uteplatsen med trätrall om 14 m² med utsikt in mot den gröna och öppna gården med grill, glashus och utemöbler.
Fakta

Beskrivning
 • Boarea
  36 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum:
  1 (1 sovrum)
 • Våning:
  1 av 7
Byggnadssätt
 • Byggnadsår:
  2016-2019
 • Kommentar, byggnad
  I HSB Brf 402 Hamnen Uppsala finns 158 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt sju lokaler upplåtna med hyresrätt.
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme, vattenburet system med radiatorer.
 • Kommentar, hiss
  Hiss från garageplanet och upp till våning 7.
Energideklaration
 • Sammanställning
  Energideklaration ej utförd
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  Bostadsrättsföreningen har en kollektiv anslutning för TV (grundutbud), telefoni och bredband via ComHem. Obligatorisk kostnad om 219 kr/mån.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Det finns 110 parkeringsplatser i garage i källarplan, kostnad 1 000 kr/mån, f.n kö. Elva av dessa parkeringsplatser är försedda med elstation för laddning av elbil, kostnad 1 150 kr/mån exkl elförbrukning, f.n. kö.
  Det finns fyra mc-platser, kostnad 400 kr/mån.
  Senast kontrollerad 2020-05-05.
Ekonomi

 • Avgift:
  2 058 kr/mån
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  I månadsavgiften ingår uppvärmning, bostadsrättstillägg och kallvatten. Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 219 kr/mån för TV, bredband och IP-telefoni via ComHem.

  Kostnad för varmvatten och hushållsel debiteras bostadsrättsinnehavaren efter faktisk förbrukning.
 • Kommentar, månadsavgift
  I månadsavgiften ingår uppvärmning, bostadsrättstillägg och kallvatten. Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 225kr/mån för TV, bredband och IP-telefoni via ComHem.

  Kostnad för varmvatten och hushållsel debiteras bostadsrättsinnehavaren efter faktisk förbrukning. Driftkostnaden är beräknad på schablonmässiga värden, se ekonomisk plan.
 • Hushållsström:
  150 kr/mån
 • Varmvatten:
  75 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad:
  225 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  1
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift:
  1 183 kr, betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift:
  473 kr
 • Andel i förening:
  0,33033
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
 • Planerade avgiftsändringar
  Det finns inga beslutade avgiftsförändringar. Se ekonomisk plan för årliga rekommendationer kring månadsavgiften. Senast kontrollerad 2020-04-21.
Föreningen

 • Benämning
  HSB Brf 402 Hamnen i Uppsala. I föreningen finns 158 lägenheter.
 • Markägare
  Marken upplåtes med äganderätt
 • Allmänt
  För att bostadsrättsföreningen ska kunna bevilja dig/er medlemskap krävs enligt dess stadgar att du/ni är medlemmar i HSB Uppsala. Medlemsinsatsen i HSB Uppsala är 500 kronor per person. Den insatsen betalas tillbaka vid utträde. Medlem blir man genom att gå in på blimedlem.hsb.se.
  Bostadsrättsföreningen betalar det s k bostadsrättstillägget för varje lägenhet, försäkringen ingår i föreningens fastighetsförsäkring.
  Ansökan om andrahandsuthyrning skall skicka till bostadsrättsföreningens styrelse.
 • Kommande renoveringar
  Inga kommande renoveringar är planerade i dagsläget. Föreningens byggnader blev färdigställda under 2019. Senast kontrollerad 2020-04-21.
 • Avgiftsförändringar
  Det finns inga beslutade avgiftsförändringar. Se ekonomisk plan för årliga rekommendationer kring månadsavgiften. Senast kontrollerad 2020-04-21.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Övernattningsrum/styrelserum (pentry, wc/dusch) finns i trapphus 5, cykelverkstad finns i trapphus 3, relaxavdelning med bastu, wc och dusch finns i trapphus 7 samt ett glasat och möblerat "växthus" på föreningens innergård som kan bokas för t ex middagar.
Området

 • Kungsängen
  Kungsängen är en stadsdel omfattande södra delen av Uppsala centrum öster om Fyrisån samt ängarna söder om den gamla stadsgränsen. Kungsängarna, på södra sidan om Kungsängsleden, är ett naturreservat med sanka slåtterängar där ni kan se Upplands landskapsblomma, Kungsängsliljan och många fågelarter.

  I expansiva Kungsängen bor du med exemplariskt pendlarläge med kort promenadavstånd till Resecentrum och för den bilburne med närhet till E4:ans påfart. Resecentrum är Uppsalas kommunikationsknut för både tåg, länsbussar och stadsbussar. Goda bussförbindelser finns även längs med Kungsgatan direkt till Arlanda.

  För barnfamiljen finns populära Anna Petrus park med aktivitetspark för både små och stora barn och grönskande Mjölnarparken. En gång- och cykelspång leder över till vackra Stadsparken med lekplatser, gräsytor, gula villan och fina oaser. Längs med Fyrisån finns vackra promenadstråk och bryggor för den som vill vila fötterna eller bara njuta av en picknick i den rogivande miljön eller varför inte bara jogga tur och retur till Vindbron, en sträcka på ca 5,5 km. Söker man en längre promenadsträcka går cykel- och gångvägar längs med Fyrisån ända ner till Sunnersta/Graneberg och Vårdsätra. Från Kronåsen och Sten Sturemonumentet kan ni följa vandringsleden Gula Stigen hela vägen ut till Skarholmen. I Stadsparken finns även Parksnäckan med sångevenemang vår- och sommartid, intill denna ligger en liten dansbana.
  Studenternas idrottsplats ligger bortanför Parksnäckan. För närvarande är idrottsplatsen under utbyggnad för att i framtiden inrymma 10 000 åskådarplatser och 13 000 vid konserter. Mest känd är dock ”Studan” för sitt värdskap för Bandyfinalen. Många barn åker vintertid skridskor här och sommartid tränas friidrott och fotboll.

  Förskolor finns det flera utav, bl a Gudruns förskola, Åsiktens förskola, Årikets förskola, Kungsängsens förskola och Sten Stures förskola. Närmaste grundskolor är Vaksalaskolan (F-9), Almtunaskolan (F-6), Nannaskolan (6-9) och Katarinaskolan (6-9).

  I närområdet finns flera gym, PT-studios, crossfit-anläggning, yogastudio, frisörer och apotek. En större mataffär, Willys, finns längs med Kungsgatan. Vid Samariterhemmets sjukhus finns bl a närakut. I Kungsängen bor du nära till Akademiska sjukhuset och Uppsala stadskärna med all service du kan tänka dig.
Ekonomi
Avgift :
2 058 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
I månadsavgiften ingår uppvärmning, bostadsrättstillägg och kallvatten. Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 219 kr/mån för TV, bredband och IP-telefoni via ComHem.

Kostnad för varmvatten och hushållsel debiteras bostadsrättsinnehavaren efter faktisk förbrukning.
Kommentar, månadsavgift
I månadsavgiften ingår uppvärmning, bostadsrättstillägg och kallvatten. Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 225kr/mån för TV, bredband och IP-telefoni via ComHem.

Kostnad för varmvatten och hushållsel debiteras bostadsrättsinnehavaren efter faktisk förbrukning. Driftkostnaden är beräknad på schablonmässiga värden, se ekonomisk plan.
Hushållsström :
150 kr/mån
Varmvatten :
75 kr/mån
Sammanlagd driftskostnad
225 kr/mån
Antal personer i hushållet
1
Upplåtelseform :
Bostadsrätt
Överlåtelseavgift
1 183 kr, betalas av köpare.
Pantsättningsavgift
473 kr
Andel i förening :
0,33033
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Planerade avgiftsändringar
Det finns inga beslutade avgiftsförändringar. Se ekonomisk plan för årliga rekommendationer kring månadsavgiften. Senast kontrollerad 2020-04-21.
Karta & platser
Använd kartan
X
Närliggande platser & landmärken
 • Restauranger
  Hanamasa Sushi
  262 m
  SHERLOCK’S
  324 m
  Pizzabakeren Kungsängen
  384 m
  Munin salladsbar
  504 m
  Cajsa's Kök
  535 m
 • Skolor
  Åsiktens Förskola
  170 m
  Årikets förskola
  179 m
  Sten Stures förskola
  356 m
  Kungsängens förskola
  404 m
  Förskolan Da Vinci
  601 m
 • Mataffärer
  Aatobacco AB
  975 m
  ICA Nära Vretgränd
  1,04 km
  Hemköp
  1,21 km
  Sivia Matcenter
  1,46 km
  Mykonos Livs
  1,53 km
 • Tågstationer
  Lennakatten
  1,12 km
  Uppsala C
  1,17 km
 • Kommunikationer
  Uppsala Siktargatan
  320 m
  Uppsala Kungsängsesplanaden
  425 m
  Akademiska Sjukhuset
  566 m
Klicka på platserna i listan för att se förhållandet gentemot objektet.
Platser

 • Tågstation - Lennakatten
 • 1,12 km
 • 5 min
 • 6 min
 • 20 min
 • Hållplats - Uppsala Siktargatan
 • 320 m
 • 2 min
 • 1 min
 • 6 min
 • Sjö
 • 905 m
 • 8 min
 • 4 min
 • 16 min
 • Vatten
 • 124 m
 • 1 min
 • 1 min
 • 4 min
Mäklarhuset Friends
Fördelar med Industrigatan 27
Energisnål
Daniel Dalence
Nära kollektivtrafik
Daniel Dalence
Barnvänligt område
Daniel Dalence
Grön omgivning
Daniel Dalence
Solig trädgård
Daniel Dalence
Mycket centralt läge
Daniel Dalence
Området

Industristaden/Kungsängen

Kungsängen är en stadsdel omfattande södra delen av Uppsala centrum öster om Fyrisån samt ängarna söder om den gamla stadsgränsen. Kungsängarna, på södra sidan om Kungsängsleden, är ett naturreservat med sanka slåtterängar där ni kan se Upplands landskapsblomma, Kungsängsliljan och många fågelarter.

Kommunikation

I expansiva Kungsängen bor du med exemplariskt pendlarläge med kort promenadavstånd till Resecentrum och för den bilburne med närhet till E4:ans påfart. Resecentrum är Uppsalas kommunikationsknut för både tåg, länsbussar och stadsbussar. Goda bussförbindelser finns även längs med Kungsgatan direkt till Arlanda.

Fritid och friluftsliv

För barnfamiljen finns populära Anna Petrus park med aktivitetspark för både små och stora barn och grönskande Mjölnarparken. En gång- och cykelspång leder över till vackra Stadsparken med lekplatser, gräsytor, gula villan och fina oaser. Längs med Fyrisån finns vackra promenadstråk och bryggor för den som vill vila fötterna eller bara njuta av en picknick i den rogivande miljön eller varför inte bara jogga tur och retur till Vindbron, en sträcka på ca 5,5 km. Söker man en längre promenadsträcka går cykel- och gångvägar längs med Fyrisån ända ner till Sunnersta/Graneberg och Vårdsätra. Från Kronåsen och Sten Sturemonumentet kan ni följa vandringsleden Gula Stigen hela vägen ut till Skarholmen. I Stadsparken finns även Parksnäckan med sångevenemang vår- och sommartid.

Service

I närområdet finns flera gym, PT-studios, crossfit-anläggning, yogastudio, frisörer och apotek. En större mataffär, Willys, finns längs med Kungsgatan. Vid Samariterhemmets sjukhus finns bl a närakut. I Kungsängen bor du nära till Akademiska sjukhuset och Uppsala stadskärna med all service du kan tänka dig.

Skola och barnomsorg

Förskolor finns det flera utav, bl a Gudruns förskola, Åsiktens förskola, Årikets förskola, Kungsängsens förskola och Sten Stures förskola. Närmaste grundskolor är Vaksalaskolan (F-9), Almtunaskolan (F-6), Nannaskolan (6-9) och Katarinaskolan (6-9).

Fördelar

#Caféer
#Parker/Grönområden
#Tågstation
#Båtliv
#Cykelbanor
#Restauranger
#Båthamn
#Bussar
#Crossfit
#Tryggt
#Barnvänligt
#Utegym
#Motionsspår
#Lugnt
#Sportevenemang

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn