Jälla 143B

Jälla 143B

Slutpris

10 500 000 kr


Jälla— Uppsala

Jälla 143B


Slutpris
10 500 000 kr

Jälla— Uppsala

En lyxig husdröm med gårdshus!

Välkommen till Jälla 143 A och 143 B! Söker ni huset som är utöver det vanliga, där ingen detalj har lämnats åt slumpen och som ligger nära stan men ändå i en lantlig idyll? Då har ni hittat hem!

Här finner ni ett unikt och välbyggt 2-planshus med tillhörande gästhus och garage. Entrén till fastigheten pryds av vacker marksten på uppfart med rondell, där rabatten har planerats och ritats av trädgårdsarkitekt. Här finns plats för flertalet bilar på uppfart och i garage.

Stora bostadshuset (om 340 kvm BOA) andas sociala ytor på entréplanet med stort kök, allrum och med utgång till ett inglasat och uppvärmt uterum - en plats för hela familjen och släkten att kunna samlas kring middagar och fest! Uterummet med skjutdörrar ger er vackra vyer över åker och ängsmark. I uterummet, som också är ett våtutrymme, finns avlopp och vatten och här har säljarna tidigare haft ett spabad. Huset erbjuder vidare ett sovrum på entréplanet, ett badrum med dusch, tvättstuga och grovingång med förvaring i klädkammare.

På övervåningen finns fyra sovrum, varav ett Master bedroom med walk-in-closet och eget badrum med bubbelbadkar. På övervåningen finns också ett lyxigt duschrum med bastu. Allrummet är pampigt med ca 4 meter upp till nock och ett stort fönsterparti som vetter mot grönskande ängar. Allrummet kan göras ännu större för er som önskar ännu större social yta, genom att ta bort sovrummet till vänster. Från allrummet når ni utgång till stor balkong.

Båda våningsplanen har vattenburen golvvärme, väggarna är vitmålade och golven är beklädda med parkett, klinker eller kashmir-granit. Fönsterbrädorna är i granit och spotlights finns i de gemensamma utrymmena samt i ett av sovrummen.

Gästhusets planlösning (om 85 kvm BOA + loft) består av entré i hall, två sovrum, ett vardagsrum och ett badrum med badkar. Loftet kan med fördel användas som ett extra allrum, mindre sovrum, kontor eller till förvaring. Gårdshuset ger er möjlighet till generationsboende eller uthyrning. Intill gästhuset är garaget vidbyggt. Garaget har fjärrstyrd port, med sensorer kopplande till spotlights och har indraget vatten och avlopp.

Trädgården har flera fruktträd så som äppelträd (discovery och transparente blanche), päronträd (däribland conferens), viktoriaplommon, flera olika körsbärsträd, blåbärsbuskar och hallonhäck. Gräsmattan har ett bevattningssystem. I trädgården finns en härlig pergola med belysning och är utrustad med grillplats och sittbänkar. Vidare finns en gungställning till barnen och ett växthus för den odlingsintresserade (växthus står utanför tomtgräns).

Här bor ni lantligt och familjevänligt, med 8 minuter till Gränby köpstad (ca 4 km) som erbjuder allt tänkbart utbud så som biograf, shopping, mataffär m.m. Till Uppsalas stadskärna är det ca 7 km. Busshållplats ligger ca 500 m bort och tar er till centrum på ca 15 minuter till centralstationen, där du vidare når pendel mot Stockholm. För pendlaren ligger E4 nära till hands.

Redovisade driftskostnader avser hela fastigheten, d.v.s. Jälla 143 A och B. Tillträde erbjuds från början av oktober.

Med anledning av covid-19 håller vi endast bokade visningar, varmt välkomna!


Boarea
340 kvm
Driftkostnad
78 930 kr/år
Tomtarea
2 050 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2021-10-25

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Jälla såldes av oss 2021-10-25. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Jälla.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.