Johannelundsgatan 4 / Salabacke / Uppsala

Välplanerad bostad med balkong med kvällssol!

Slutpris
1 595 000 kr
Boarea
56 kvm
Avgift
3 212 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Johannelundsgatan såldes av oss 2019-08-22. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Johannelundsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Salabacke är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en välplanerad tvårumslägenhet i omtyckta Salabacke! Bostaden erbjuder fönster i två väderstreck, balkong med kvällssol samt en väldisponerad planlösning där samtliga rum är generöst tilltagna.

Här bor ni i en stabil förening där större renoveringar så som stambyte, takbyte, fönsterbyte, byte till säkerhetsdörrar är utförda. Föreningen har även låtit installerat bergvärme samt solceller. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband och kabel-tv. Som boende i denna förening har du även möjligheten att njuta av den väl tilltagna och omtyckta innergården.

Lägenheten är belägen i främre delen av populära och centralt belägna Salabacke. Härifrån tar du dig enkelt med cykel till både Uppsala centrum, Gränby centrum och Broderländerna. I nära anslutning till lägenheten finner du god service i from av mat- och servicebutiker, shopping, träningsanläggningar samt restauranger. För den som pendlar erbjuds snabb åtkomst till E4:an och Resecentrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Salabacke

I trevliga Salabacke finns det något för alla, här är det nära till både city och grönska!

Kommunikationer

Goda kommunikationer med stadsbuss nr 7 som trafikerar bl a till Stora Torget, en härlig cykeltur på ca en kvart till centrum och centralstationen och för den bilburna är det nära påfarten till E4:an och till väg 288.

Fritid och friluftsliv

I gröna och upprustade Källparken finns lekplatsen Lilla scenen, gungor, parkour, sittplatser och ytor för umgänge och spel. Här ligger även den stora amfiteatern för kultur och underhållning. Ytterligare grönytor finns i Byggmästarparken.

Service

Brantingstorg erbjuder närservice med Ica-butik, apotek, pizzeria och bibliotek. Högklassigt fika erbjuds hos Bageri Brantingstorg och hos Leijon Stenugnsbageri och konditori, som när vädret tillåter har en välbesökt uteservering. I området finns även några restauranger och pizzerior.

Skola och barnomsorg

I Salabacke finns förskolorna Rödmyran, Estia, Lilla academica, Källparkens förskola samt Salabacke förskola. Johannesbäcksskolan tar emot elever i årskurs F-6 och Brantingsskolan, som byggs upp på nytt, kommer när den står klar ca 2021 att ta emot elever i årskurs 4-9.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.