Johannesbäcksgatan 34C

Johannesbäcksgatan 34C

Slutpris

1 900 000 kr


Salabacke— Uppsala

Johannesbäcksgatan 34C


Slutpris
1 900 000 kr

Salabacke— Uppsala

Trivsam 2:a med inglasad balkong i ostört läge!

Belägen i lugnt och skyddat läge i populära Salabacke hittar ni denna trivsamma 2:a i mycket gott skick! Lägenheten har renoverats och inretts med genomgående lugna harmoniska färgval och ett fint ljust parkettgolv. I köket har man valt tidlösa vita skåpluckor, vitt klassiskt kakel samt en mörk laminatbänkskiva. Här finns plats för en matplats för ca 4 personer. Ingången till bostadens vardagsrum ramas in av en fin glasdörr med glasparti runtom. Härifrån nås den inglasade balkongen med soligt sydvästläge, som gör att bostaden får ett "extra" rum under de varmare årstiderna. Det stamrenoverade badrummet har kaklade väggar, klinkergolv och det är även tvättmaskin för att förenkla vardagslivet.

Brf Arkitekten är en stabil förening med låg belåningsgrad på endast 1900 kr/kvm (-18) och har samtidigt utfört större renoveringar som bl.a. stamrenovering, fönsterbyte och byte till säkerhetsdörrar.

Underbart läge med promenadavstånd till exempelvis Gränby Centrum med all tillhörande handel, ICA Årstahallen, Gränbyparken samt 4H-gården för utomhusaktiviteter. Många som bor i området uppskattar att det är cykelavstånd samt bra busskommunikationer till stadskärnan samt närheten till E4:ans på- och avfarter.


Boarea
55 kvm
Avgift
2 632 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-07-06

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Johannesbäcksgatan såldes av oss 2020-07-06. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Johannesbäcksgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.