Johannesbäcksgatan 34C / Salabacke / Uppsala

Trivsam 2:a med inglasad balkong i ostört läge!

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea
55 kvm
Avgift
2 632 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-07-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Johannesbäcksgatan såldes av oss 2020-07-06. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Johannesbäcksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Salabacke är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Belägen i lugnt och skyddat läge i populära Salabacke hittar ni denna trivsamma 2:a i mycket gott skick! Lägenheten har renoverats och inretts med genomgående lugna harmoniska färgval och ett fint ljust parkettgolv. I köket har man valt tidlösa vita skåpluckor, vitt klassiskt kakel samt en mörk laminatbänkskiva. Här finns plats för en matplats för ca 4 personer. Ingången till bostadens vardagsrum ramas in av en fin glasdörr med glasparti runtom. Härifrån nås den inglasade balkongen med soligt sydvästläge, som gör att bostaden får ett "extra" rum under de varmare årstiderna. Det stamrenoverade badrummet har kaklade väggar, klinkergolv och det är även tvättmaskin för att förenkla vardagslivet.

Brf Arkitekten är en stabil förening med låg belåningsgrad på endast 1900 kr/kvm (-18) och har samtidigt utfört större renoveringar som bl.a. stamrenovering, fönsterbyte och byte till säkerhetsdörrar.

Underbart läge med promenadavstånd till exempelvis Gränby Centrum med all tillhörande handel, ICA Årstahallen, Gränbyparken samt 4H-gården för utomhusaktiviteter. Många som bor i området uppskattar att det är cykelavstånd samt bra busskommunikationer till stadskärnan samt närheten till E4:ans på- och avfarter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Salabacke

I trevliga Salabacke finns det något för alla, här är det nära till både city och grönska!

Kommunikationer

Goda kommunikationer med stadsbuss nr 7 som trafikerar bl a till Stora Torget, en härlig cykeltur på ca en kvart till centrum och centralstationen och för den bilburna är det nära påfarten till E4:an och till väg 288.

Fritid och friluftsliv

I gröna och upprustade Källparken finns lekplatsen Lilla scenen, gungor, parkour, sittplatser och ytor för umgänge och spel. Här ligger även den stora amfiteatern för kultur och underhållning. Ytterligare grönytor finns i Byggmästarparken.

Service

Brantingstorg erbjuder närservice med Ica-butik, apotek, pizzeria och bibliotek. Högklassigt fika erbjuds hos Bageri Brantingstorg och hos Leijon Stenugnsbageri och konditori, som när vädret tillåter har en välbesökt uteservering. I området finns även några restauranger och pizzerior.

Skola och barnomsorg

I Salabacke finns förskolorna Rödmyran, Estia, Lilla academica, Källparkens förskola samt Salabacke förskola. Johannesbäcksskolan tar emot elever i årskurs F-6 och Brantingsskolan, som byggs upp på nytt, kommer när den står klar ca 2021 att ta emot elever i årskurs 4-9.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.