Källparksgatan 12 D

Källparksgatan 12 D

Slutpris

2 025 000 kr


Sala backe— Uppsala

Källparksgatan 12 D


Slutpris
2 025 000 kr

Sala backe— Uppsala

Inbjudande 2:a med balkong i omtyckta Salabacke!

Här kan du bo i en härlig 2:a där alla målade ytskikt är väl genomtänkta i färgval och vackra golv i holländskt mönster sveper från rum till rum. En rymlig bostad med fritt och öppet läge i en stabil förening med låg belåningsgrad och väl underhållna byggnader.

Gå in genom ytterdörren och möts av den rymliga hallen där väggarna målats med ett modernt tänk med grå och vita nyanser. Här finns plats för en hallmöbel förutom den förvaring som finns i de inbyggda garderoberna. Köket har bevarade äldre skåpstommar och luckor som har vårdats väl och till detta har man lagt till modernare vitvaror och lagt ett klassiskt golv i gråvita rutor. Vardagsrummet har utgång till bostadens balkong och under sommaren kan man med fördel låta dörren stå öppen och låta ute möta inne. Här erbjuds ett fritt och öppet läge utan insyn. Sovrummet med sin sobra gröna kulör nås via två olika ingångar. I anslutning till hallen är badrummet placerat och inrymmer dusch och tvättmaskin.

I Salabacke bor du på bekvämt avstånd till stadskärnan och centralstationen. Den intilliggande Källparken är ett vackert och trivsamt grönområde där det finns plats för avkoppling, promenader och föreställningar i amfiteatern. Ett stenkast bort finns trevliga Brantingstorg med matbutik, restaurang, bibliotek, apotek och omtyckta Bageri Brantingstorg. Området erbjuder också närhet till Gränby Centrum med all tänkbar service och åt andra hållet Årsta centrum med vårdcentral, matbutik mm. Här finns goda bussförbindelser som tar dig ner till city på tio minuter med stadsbussarna.

Med anledning av covid-19 håller vi endast bokade visningar. Välkommen på visning!


Boarea
60.8 kvm
Avgift
2 655 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-05-18

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Källparksgatan såldes av oss 2021-05-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Källparksgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.